Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy vadidegen lányhoz odamegyek, mondhatom neki őszintén, hogy tetszik nekem/szépnek tartom és szeretném megismerni?
mondjad. persze. én örülnék ilyennek :)
18L
Nem. Nagyon nagyon nagyon jó lenne, utálom a mellébeszélést.
Megdobná az önbizalmam, és nekem is kedvem támadna megismerkedni a másikkal.
Egyáltalán nem ilyesztene el, hízelgőnek találnám.
22/L
Természetesen biztos lesz pár elutasítás, mert gyakorolni kell, amíg izgulás nélkül megy. De ez a legkifizetődőbb. Nem egy megszokott dolog, de a lányok is értékelik, hogyha van egy igazán tökös csávó, aki nem beszél mellé. Nem is kellenek az agyafúrt dumák, a lányok sem arra várnak, hogy átba.sszák őket. Ez egy nehezebb út és nem könnyű belejönni, de ennek van jövője. Nekem is ez jött be. Sok sikert.
18/F
25 F
Ez általában mükszik ha elég laza vagy és nem görcsösen csinálod...tiszta sor...és ha a lánynak olyan a hangulata, vagy tetszel neki akkor mükszik a dolog...
Ha nem tudsz dumákat az sajnálatos de orvosolható...és amugy nem is kell semmi extra....viccelni is lehet...
Pl: egy rendezvényen: hello, te vagy itt a legizmosabb, ma te fogsz megvédeni:D:D:D
Ha a lány veszi a lapot akkor már el is kezdődött a beszélgetés...vagy itt egy másik (nem olyan jó)...hello, táskatolvaj vagyok és rajtad szeretnék gyakorolni:D:D
Így a megszólítás kész és már mehet is az ismerkedés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!