Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondoltotok azokról a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltotok azokról a fiukról akik alapozót használnak?

Figyelt kérdés
Én lány vagyok de jártam már olyan fiuval aki használt és szerintem egy kicsit furcsa ,főleg mikor nem jól kente fel...
2009. aug. 7. 16:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Elég kiábrándító, csak akkor tegye ha problémás pattanásos vagy vmi ilyesmi baja van a bőrének, akkor megértem és elfogadom de ha csak bőre természetes szépségét óhajtja kiemelni...nos az sok menjen modellnek és használja fotózáson.
2009. aug. 7. 21:18
 12/14 anonim ***** válasza:

Inkább kenjen magára alapozót, mint hogy pattanásos pizzafeje legyen. Nem tudom egyeseknek miért fontosabb a "férfi öntudat", mint az, hogy normálisan nézzenek ki.

Inkább járnék egy fiúval, aki használ alapozót, mint egy sráccal, akinek tiszta ragya a feje... brrr:S

2009. aug. 7. 21:29
 13/14 A kérdező kommentje:
Az utolsóval nem értek egyet mert akkoris ugyanugy pattanásos marad a feje és az csak időlegesen tünteti el amíg lenem mossa és eliskenődhet stb .. pl ha együtt alszotok másnap reggelre nem lesz friss és nem hiszem hogy egy idő után mikor már összeszoktatok használni fog alapozót ..
2009. aug. 7. 21:57
 14/14 anonim ***** válasza:

Bocsánatot kérek, lehet hogy le leszek pontozva, de ez az én véleményem...

Azt gondolnám, hogy egy pipekőc kretén...

2009. aug. 8. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!