Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondoltotok azokról a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltotok azokról a fiukról akik alapozót használnak?

Figyelt kérdés
Én lány vagyok de jártam már olyan fiuval aki használt és szerintem egy kicsit furcsa ,főleg mikor nem jól kente fel...
2009. aug. 7. 16:57
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Jah és a félreértések elkerülése érdekében közlöm nem a homokról van szó :) hanem hetero fiukról
2009. aug. 7. 16:59
 2/14 anonim ***** válasza:
Nagyon nagy égés. Csak nem emo volt?
2009. aug. 7. 17:02
 3/14 anonim ***** válasza:
Hát ha olyan csúnya pattanásos a bőrük, akkor végülis nem gáz ha használnak alapozót. Csak amikor nem jól kenik fel, vagy ha túl sokat használnak az gáz.
2009. aug. 7. 17:03
 4/14 anonim ***** válasza:
metroszexuálisak,annyit törödnek a külsejükel mint 1 nő
2009. aug. 7. 17:04
 5/14 anonim ***** válasza:
nekem semmi bajom veluk , van akinek jol all :D csak a kormet ne fesse ki rozsaszinre
2009. aug. 7. 17:21
 6/14 A kérdező kommentje:
A fiu inkább ilyen "csatos" vagy nem is tudom hogyan mondják manapság de nem volt emo :D de ő egyáltalán nem kente fel normálisan mert ugyebár a nyakára nem rakott és nem természetes fénynél csinálta hanem csak ugy felkente.egyszer kért is tőlem alapozót .. és egyszer mikor randiztunk alapozó volt rajta de az a vicc hogy nincsennek pattanásai és nem csúnya a bőre mégis használ/használt...
2009. aug. 7. 17:51
 7/14 anonim ***** válasza:
nem gáz..csak furcsa... lehet h nem tartja szépnek az arcbőrét...azért szólj neki, h nem szépen van fel kenve, és mutasd meg neki, hogy kell szépen felkenni :-)
2009. aug. 7. 18:46
 8/14 A kérdező kommentje:
Már nem vagyunk együtt de még ugyanugy bezsélünk és jóba vagyunk :) lehet majd megemlítem neki egyszer :) régebben bezsélgettünk erről hogy mért használ alapozót de már nem emlékszem amugy dicsekedett azzal is hogy az osztálytársai akik egyértelműen lányok mondták neki hogy így jól néz ki :D hát biztos
2009. aug. 7. 19:42
 9/14 anonim ***** válasza:
Ha buliba, vagy valami fontos eseményen jelenik meg, és csúnya a bőre, akkor nem gáz. de hétköznap ne használjon lehetőleg. én is alapozóztam már ki fiú ismerősömet egy öltönyös buliba.
2009. aug. 7. 19:53
 10/14 anonim ***** válasza:
rXhadt bXzi kXcsögök nekem is vannak pattanásaim de soha nem kennék fel az arcomra alapozót belelőném a Dunába az összeset . :)
2009. aug. 7. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!