Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tenyleg az egyetlen dolog ami felul tudja irni a kulsot, marmint a lanyok szemeben az a vagyoni helyzet, a statusz?
Én írtam azt a hosszút az előbb.
Remek, vagy nem olvastad el végig (ami nem is csoda, hisz hosszú lett), vagy nem tudod értelmezni.
Végig azt írtam, hogy olvasni kell a jelekből, ismerni, hogy hogy tudod magad eladni neki. Amikor a kezem odakerült, szintén leírtam: mondta, hogy vegyem el, e egyértelmű volt, hogy valójában azt akarja, hogy ottmaradjon a kezem. A szavaiból lehet látni, hogy mit akar. Ha elhajt, menni kell tovább, és próbálkozni a következőnél. Mint írtam, még engem is meglepett, hogy így alakult ez a szituáció.
Általában mondjuk 20-30 sikertelen próbálkozás után szokott összejönni 1. Ami sokkal több a korábbinál, hisz akkor nem volt senki.
De a lényeg: ha a kinézeted és a társadalmi státuszod miatt nem tudod eladni magad, akkor teremtsd meg a viselkedésed által. Aki vezető, az már megteremtette. Az emberek nagyon kis %a születik vezetőnek. Legtöbben megküzdenek érte, és ezzel a viselkedésükkel nyernek. Az átlagpolgár próbál meghúzódni a sötétben, nem kirúgatni magát, a későbbi vezetők küzdenek a továbbjutásért, fejlesztik a tudásukat, nézik a körülöttük kínálkozó egyéb lehetőségeket, és küzdenek a továbbjutásért. Ez a nagy különbség, amit általában az emberek elismernek. (Akár pozitívan, akár negatív kritikával, de ha már rólad beszél, akkor tudja, hogy ott vagy, a képben vagy, csinálsz valamit,s tb. Ez hiányzott korábban belőlem is, meg féltem a leégéstől meg hasonlók. Mára leszarom. A cégnél sok mindenért megküzdöttem, habár fizetésemelést nem kaptam, nem is kaphatok még egy darabig, viszont egyéb dolgokkal többet nyertem: külső cégek auditálásába bevontak, így láthattam, mások hogy dolgoznak; megismertem a saját szakterületemen kívül 4 másik szakterületet is egy kicsit, hogy a későbbi továbblépéskor a munkaerőpiacon értékesebb legyek;idegen nyelvtudásom fejlesztésére lehetőséget kaptam; és hasonlók. Mindez csak azért, mert a hozzáállásomon változtattam, és elkezdtem küzdeni a jogaimért. Amióta ez van, bátrabb is vagyok más területeken is. Ez kell, a saját öntudat fejlesztése. Ez a kép lebeg az utóbbi időben a szemem előtt, igyekszem az egyik oldalról a másikra átállni: [link] )
"Személyiségtípusokról nincs valami összefoglalód, 79%os?"
Gugli első találatra kiadja:
Van a 4 alaptípus, illetve ezek keveréke. Ezeket kell felismerni, és tudni, melyik típussal kapcsolatban hogy kell reagálni.
Pl. egy kapcsolatorientált flegmatikus főnökkel nem egyszerű jópofizni, míg egy kifelé forduló szangvinikussal könnyű jópofizni. Az egyik nem szereti a mellébeszélést, a másik szereti, ha elmondod neki hogy mi van, majd mellé elnyomsz 2 humoros történetet a dolgozókról.
A személyiségtípusok adottak, ott vannak a kördiagramon.
Ez a férfi nyert a lottón, és csupán 2 nappal később összejött álmai nőjével.
MICSODA VÉLETLEN EGYBEESÉS!
Azért nem gugliztam meg, mert nem tudtam, hogy te melyikre gondolsz, én magam is ismerek 5-6 típust. Személy szerint az MBTI-t részesítem előnyben, de azokat a jegyeket nehéz egyértelműen leszűrni egy beszélgetésből, ezért kérdeztem.
15-ös
Nagydumás "barátomnak": sejtettem, hogy végül valami reklámot fogsz benyomni. :)
De rossz hírem van, nem kattintottam rá. :(:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!