Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, mi a véleményetek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mi a véleményetek a kevés önbizalommal rendelkező lányokról?

Figyelt kérdés
Egy barátnőmnek szeretnék tanácsot adni, akinek 20 évesen még nem volt semmilyen kapcsolata. Szép és okos lány, és nagyon szeretne már valakit, de félénk is a tapasztalatlanságából adódóan. Én azt mondtam neki, hordhatna kihívóbb, szexisebb ruhákat, de igazából ez nem az ő stílusa. Nehéz bármilyen tanácsot adni, amíg nem volt sikerélménye ez ügyben, addig félénk is marad. Az is lehet, hogy nem veszi észre a jeleket ha tetszik egy fiúnak, én is csak akkor kezdtem odafigyelni erre, mikor már volt egy-két komolytalan kapcsolatom. Ti udvaroltatok már úgy sikertelenül, hogy a lány nem vette észre?
2009. aug. 7. 14:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Az ilyen megesik. A barátnődet el kéne vinni valami klubba, ahol mások reakcióiból/udvarlásából rájöhet, hogy igazából milyen szép, és kívánatos.
2009. aug. 7. 14:40
 2/11 anonim ***** válasza:
Nincs semmi, ha kevés az önbizalma.. és ha kihívó ruhákban járna, akkor biztos többen figyelnének rá, a mai világban..
2009. aug. 7. 14:57
 3/11 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Egyébként pont az a jó, hogyha nem beképzelt.. lehet, hogy a fiúk, akik az ilyen lányokat szeretik, (akik elegáns ruhában járnak,) azok kicsit félénkek és nem merik leszólítani :S vagy, ha a lány sokat mosolyogna a helyes fiúkra, akkor azok oda mennének, mert látnák, hogy van esélyük.. én meg azt nem értem, hogy hol vannak az ilyen lányok? :O szóval ez nem negatívum, csak azzal jár, hogy inkább a "plázacicákat" szólítják le
2009. aug. 7. 15:04
 4/11 anonim ***** válasza:
Az előttem szólónak igaza van, szórakozni kell vinni, és ott ha tényleg csinos, feltűnik valakinek, és kezdeményezni fognak felé. Az, hogy Ő nem mer nyitni, az nem baj, csak ha már valaki megkörnyékezi, ne legyen eltaszító vele szemben :)
2009. aug. 7. 15:04
 5/11 A kérdező kommentje:
Egyébként sokat jár szórakozni, és már sok fiúval össze is ismerkedett, de sosem lett belőlük semmi, lehet hogy azért, mert megérzik rajta az önbizalomhiányt?
2009. aug. 7. 15:13
 6/11 anonim ***** válasza:
Szerintem félénk a randin és a fiú lehet azt hiszi, hogy nem jön be a lánynak..
2009. aug. 7. 15:37
 7/11 anonim ***** válasza:

Nem egészen hiszek el minden részletet. Ez nem azt jelenti, hogy Te vagy Ő hazudtok. Inkább arra gyanakszom, hogy Ő nem egészen őszinte magával, így Veled sem tud az lenni.

Ha egy lány valóban párt AKAR találni, akkor annak a lánynak lesz is párja záros határidőn belül. Lehet, hogy nem lesz a legtökéletesebb pár, de lesz. Ha mégsem talál párt, akkor én arra gyanakszom, hogy tudat alatt nem is akarja annyira, csak a felszínen. Aztán amikor ott a pillanat, akkor mégsem. Vagy nem elég jó az illető, vagy túl jó, de valahogy mindig kimászik belőle.

Ennek sok oka lehet, egy pár rögtön eszembe is jutott: az egyik egy szorongás a párkapcsolattól magától, a másik, hogy az illető nem érzi saját magát elég jónak, és fél, hogy ez kiderül, vagy akár, hogy nehogy sikeresebb legyen a szüleinél. (Utóbbi egyfajta negatív megfelelési kényszer, hogy nem lehetek jobb, illetve nem lehet nekem jobb, mint a szüleimnek.) Erre Hellinger féle családállítással rá lehet nézni. Olvass(atok) utána, ha érdekel, keress(etek) meg privátban!

2009. aug. 7. 15:51
 8/11 anonim ***** válasza:
Vagyis, ha nem mosolyog sokat stb., mert meg van szeppenve, akkor az hatással van a fiúra önbizalmára is és nem hívja el több randira..
2009. aug. 7. 15:52
 9/11 anonim ***** válasza:
Önbizalomhiány egy lánynál? Az az egyetlen dolog ami magabiztossá tesz nála.
2009. aug. 7. 17:25
 10/11 anonim ***** válasza:
hát ha félénk vagy mindig beszopod lépjen valamit énis sokszor megszivtam már :s 20/f
2009. aug. 7. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!