Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi az aki talizna Pesten sportos (és persze rengeteg belső értékkel rendelkező: ) sráccal?
Biztos csak fáradt vagyok.. de a poén kedvéért.
20 éves harcművész hmmm ;)
Mi az???
Ejnye, már embernek sem tetszik tekinteni a nőket?:P
Biztosan sokan találkoznának veled, ha nem tetted volna hozzá azt a "Hmmm'-t :D
Nameg 20 éves vagy még csak, egy 20 éves élettel teli, rengeteg belső értékkel rendelkező harcművész srácnak nincs szüksége az internetre, ha nőt akar :)
hmmm harcművész? bizonyára életművész is, nem?;)
amúgy unatkozol?
20/l
és tényleg "mi"-t írtam upsz :))
Babi néni neked CSŐŐŐ!
hmmm.. pedig szoktam hümmögni, emúhgy mint írtam, várok valamiféle vicces eredményt.
de ahoz hölgyeknek is válaszolniuk kell. bár az íráshiba betervezetlen a "kísérlet" szempontjából, és attól tartok negatívan befolyásolja ezt. de azért figyeljetek ;)
Hát én nő vagyok, és az alattam író is nő :)
Csak én lusta voltam odaírni, hogy 22/L
nem, unatkozni nem, de még vágytam egy mókásabb dologra, mielőtt elalszom, és ugye jön a monoton egyetem..
szóval ha bárki vicces kedvében van, hajrá.
a válaszolók neme szerinti statisztikát úgysem fogom elemezni, de érdkes lenne megjegyezni a kort és nemet.
de lássuk csak a többi választ :)
Most, hogy így túl vagyunk a kezdeti nehézségeken, biztos beindul a szekér:P
Az viszont érdekes, hogy pont ezeket a "tulajdonságaidat" emelted ki...hmmm...hogy is szokták mondani? sex sells?:P
20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!