Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem találok magamnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok magamnak vicces csajt?

Figyelt kérdés

Nem kell h nagyszájú legyen, csak olyan aki jól reagál a hülye vicceimre, nem csak nevet v ír egy ":D"-t v vmi rövid 1 szavas válasszal reagál.

Olyat aki frappánsan tud válaszolni ha írok neki vmi poénosat. Eddig nagyon kevéssel találkoztam, velük se lett jó vége mert vmi miatt összevesztünk mire összejöttünk volna :S

2012. okt. 15. 23:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
írhatok neked valami scriptet ami néha ír egy ":D"-t
2012. okt. 27. 01:45
 12/19 A kérdező kommentje:
tök jó lenne , aztán árulnánk mint robotcsaj aki teljesen úgy reagál mint egy élő ember :D
2012. okt. 27. 01:53
 13/19 anonim ***** válasza:
Tovább lépés tempójában vétesz ütemet . :( Tényleg csak ennyi, az alapján amit írtál.
2012. okt. 27. 05:34
 14/19 anonim ***** válasza:
Ja és azért ne ad ki, hogy mint a legtöbb férfi, "tárgyként" kezeled a nőket! Ezt tudja a legtöbb nő, csak nem szívesen veszi újra meg újra tudomásul.
2012. okt. 27. 05:36
 15/19 anonim ***** válasza:
Szerintem is fontos a humor, mondjuk én lány vagyok, és a pasi is legyen kellőképp jó fej és vicces, mert én is szeretek hülyülni, úgy nem lesz unalmas hamar a kapcsolat, meg hát az kell. Mondjuk nekem nagy szám is van, és általában a humoros vagy hülyülős lazább csajok nagyszájúak is és valszeg emiatt vesztél össze velük mert nem hagyták magukat, vagy te nem úgy vettél le valamit amit csak ők poénnak gondoltak.
2012. nov. 10. 19:06
 16/19 anonim ***** válasza:
kiváncsi lennék azokra a "hülye vicceidre" mert ez a robot csajos elég gyenge volt
2012. nov. 10. 19:08
 17/19 anonim ***** válasza:
milyen érdekes hogy vannak NEM nagyszájú,de vicces csajok is a Földön....
2012. nov. 10. 19:20
 18/19 TOMAtm ***** válasza:
youtubon van egy csaj meg a faszija: vmi pranks house v ilyesmi a címe,minidg megtréfálják egymást,meg kiszúrnak a másikkal.némelyik vicces némelyik nem. na neked ilyen csaj kéne aki veszi a poénjaidat,de adja is őket ha kell.
2012. nov. 10. 19:21
 19/19 anonim ***** válasza:

Már kíváncsi vagyok a vicctudományodra :)

Nálam nem válaszolhatsz frappánsabb módon :P

Ezt veheted kihívásnak!

18/L

2012. dec. 17. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!