Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok magamnak vicces csajt?
Figyelt kérdés
Nem kell h nagyszájú legyen, csak olyan aki jól reagál a hülye vicceimre, nem csak nevet v ír egy ":D"-t v vmi rövid 1 szavas válasszal reagál.
Olyat aki frappánsan tud válaszolni ha írok neki vmi poénosat. Eddig nagyon kevéssel találkoztam, velük se lett jó vége mert vmi miatt összevesztünk mire összejöttünk volna :S
2012. okt. 15. 23:15
11/19 anonim válasza:
írhatok neked valami scriptet ami néha ír egy ":D"-t
12/19 A kérdező kommentje:
tök jó lenne , aztán árulnánk mint robotcsaj aki teljesen úgy reagál mint egy élő ember :D
2012. okt. 27. 01:53
13/19 anonim válasza:
Tovább lépés tempójában vétesz ütemet . :( Tényleg csak ennyi, az alapján amit írtál.
14/19 anonim válasza:
Ja és azért ne ad ki, hogy mint a legtöbb férfi, "tárgyként" kezeled a nőket! Ezt tudja a legtöbb nő, csak nem szívesen veszi újra meg újra tudomásul.
15/19 anonim válasza:
Szerintem is fontos a humor, mondjuk én lány vagyok, és a pasi is legyen kellőképp jó fej és vicces, mert én is szeretek hülyülni, úgy nem lesz unalmas hamar a kapcsolat, meg hát az kell. Mondjuk nekem nagy szám is van, és általában a humoros vagy hülyülős lazább csajok nagyszájúak is és valszeg emiatt vesztél össze velük mert nem hagyták magukat, vagy te nem úgy vettél le valamit amit csak ők poénnak gondoltak.
16/19 anonim válasza:
kiváncsi lennék azokra a "hülye vicceidre" mert ez a robot csajos elég gyenge volt
17/19 anonim válasza:
milyen érdekes hogy vannak NEM nagyszájú,de vicces csajok is a Földön....
18/19 TOMAtm válasza:
youtubon van egy csaj meg a faszija: vmi pranks house v ilyesmi a címe,minidg megtréfálják egymást,meg kiszúrnak a másikkal.némelyik vicces némelyik nem. na neked ilyen csaj kéne aki veszi a poénjaidat,de adja is őket ha kell.
19/19 anonim válasza:
Már kíváncsi vagyok a vicctudományodra :)
Nálam nem válaszolhatsz frappánsabb módon :P
Ezt veheted kihívásnak!
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!