Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak az első talin?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak az első talin?

Figyelt kérdés
Végre összeszedtem a bátorságom, hogy elhívjak egy lányt( van egy egész pici kis bökkenő, hogy még nem ismerjük egymást) mondjuk fagyizni, de nem tom mit csináljak ha netán igent mondana. Mármint, ha igent mond akkor ugye eljön , de miről beszéljünk(erre jut eszembe az a csajozási tanácsok oldal, nem tudom hogy ott milyen ötletek vannak beszédtémákból)? És esetleg ugye ha jó volt akkor elhívhatnám még egyszer valahova , akkor hova? Segítsetek please!
2009. aug. 7. 07:57
 1/2 anonim ***** válasza:
73%

hát szerintem attól függ mik a szándékaid, de a kérdésből itélve nem megfektetni akarod csak.

sztem ha fel tudsz oldódni és nem azon görcsölsz h mit kéne modnani akkor nem kell azon filóznod h mit kérdezz/mondjál/csinálj. majd jön az magától is, a megkérdezésen meg ne görcsölj sokat csak lazán magabiztosan az nejön mindenkinél, persze a túlzott egóval se árt vigyázni.

2009. aug. 7. 08:05
 2/2 anonim ***** válasza:
Add önmagad, beszélgessetek,/ha tudsz közös témát, hozd fel!/ sétáljatok!!! Meglátod csak elsőre parázol! Ha túl leszel a talin, azt fogod magadban gondolni, hogy hülye vagyok hogy ezen idegeltem magam! Amugy normális h izgulsz! Elsőre sétáljatok, fagyizzatok! Ez az ismerkedésről szól! sok sikert!!!!
2009. aug. 9. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!