Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ezek csak kalandozások vagy lehet akár komolyabb is?
Figyelt kérdés
Buliban megismertem egy srácot. Bonyolult sztori,de a vége az lett,h hazakísért és feljött. Természetesen le akart fektetni, de nem engedtem, de nem is vette zokon és nem is volt erőszakos. Aztán reggelig úgy aludtunk,h átkarolt...összebújva. Reggel csókkal köszönt el. Bejelölt most fb-on,de nem írt. Nektek ezek csak ilyen egy éjszakás kalandok vagy akár komolyabb is kialakulhat?2012. okt. 14. 14:36
1/4 anonim válasza:
ez egyejszakasnak indult, csak nem jott ossze
2/4 anonim válasza:
megkerdezhetem hova ment fel? anyadek nem voltak otthon?
3/4 anonim válasza:
nem igaz, csak nekem tunnek fel ezek az apro reszletek.... hogy mekkorak krvak a mostani lanyok....
4/4 A kérdező kommentje:
Barátnőmmel lakom...és ő is fiúval volt.
Nem is ismersz,ne általánosíts légy szíves!
2012. okt. 14. 15:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!