Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csók első "komolyabb" randin? (bővebben lent! )
Van egy leányzó, akit már 6 éve ismerek, akit elhívtam randizni a hétvégén. Semmi komoly cél nincs, csak sétálgatás a folyóparton, meg talán a hídon.
Elég mély a barátság köztünk, de most jött el az idõ nálam, hogy komolyabbra forduljon kapcsolatunk.
Kérdésemre visszatérve, hogyan csókoljam meg? Nem az, hogy hogyan kell, hanem egyszercsak- derült égbõl villámcsapás-, vagy "kérdezzek rá", vagy hogy? Elsõsorban lányok/nõk véleményére lennék kíváncsi!
Köszönöm válaszaitok elõre is! :)
Huha, na áljjon meg a nászmenet.
Nem lenézni/kiröhögni, de a francia csók az most melyik? Mert a szájrapuszi az nem csók? Most bekavarodtam. :D
Sétáltok,folyópart,híd,őszi hangulat,leültök a padra,egy szellő előre fujja a lány egy hajtincsét,hátrasimítod a tincset gyengéden,de a kezed ott marad az arcán,mélyen a szemébe nézel,aztán a szájára,majd megint a szemébe,közben itt megfigyelhted a reakciót h ő is akarja-e,ha látod h igen,akkor lassan közelebb hajolsz,az arcát meg gyengéden magad felé húzod,a honlokod neki támasztod az övének,végigsimítasz az arcán majd ráfordulsz az ajkaira.elöször csak egy szájrapuszi majd másik kezedet a derekára teszed,közelebb húzod,és bele lehet mélyülni a dolgolba.
Majd írj hogy ment:)sok sikert,amúgy hány évesek vagytok?
Nem tudott eljönni...
:(
én 18 leszek, ő 16.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!