Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hazudnak a lányok/nők, mint a vízfolyás?
Azt állítják az átlagos f@rok elég, sőt sok nekik, holott jót nevetnek rajta... 15-17 is csak átlagos nekik..futottak kategória...és 18 a minimum.
175-180 cm magasság alatt nem létezik számukra hímnemű egyed...nem hogy férfi..16X-as magasságon jót derülnek
A belső alatt a pénztárcád belese érdekli legfeljebb.
Úgy gondolom a mai lányok és nők(16-28) nagyon el vannak szállva maguktól, irreálisan magas elvárásaik vannak.
Ha a csillagokat lehozod nekik az égről az sem elég.
Közben pedig maguk a csajok abszolút semmit nem adnak a kapcsolatba,(legtöbbször még jómódúnak se mondanám, de baj van olykor az alakjukkal a ruházkodásukkal a modorukkal(tapló paraszt kategória) sokuk iszik, cigizik is, szóval elvárásaik csak másokkal szemben van.
Minél többet próbálok normális csajt szerezni, annál több kudarc és keserű rádöbbenés ér, pedig abszolút nem a alja ribanc kategóriát keresem, és még így is ez a tapasztalat.
ha csúnya vagy és gebe akkor húzzál szépen az edzőterembe edzeni.
Mert azzal hogy itt sírsz semmi nem fog megváltozni.
18/L
19-es:
A csajok is szoktak itt siránkozni. Te tudnád hány ilyen kérdést láttam itt már fiútól és lánytól is egyaránt. Ez a kérdés egy vicc. Én se vagyok sikeres a lányoknál és még barátaim se mondhatnám, hogy vannak, de én most is próbálkozom egy szolíd és kedves lánynál aki nem túl vonzó, de nekem vhogy tetszik a személyisége és a mosolya. Jah és nem mondhatnám, hogy udvarol neki több száz fiú, rengeteg olyan képe van Facen ami nekem nagyon tetszik és én likeoltam egyedül meg a suliban se látom sose pasikkal míg a kortársait rendszerint minimum 5 srác veszi körül. Biztos Ő Neki is a legelső dolga egy fiúnál, hogy lerántsa az nadrágját, hogy megnézze mekkora kukija van. Meg kiveszi a zsebéből a pénztárcáját, hogy hány 20 ezrest tart magánál és megnézi ma vajon BMW-vel jött e iskolába. Ugyan hagyjuk már! Szánalmasok vagytok és fogadjátok is ezt el!
Am. itt egy kérdés amit az ellenkező nem egyik képviselője tett ki:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__35373..
Látszik a hasonlóság...
utolsó:
ezt a kérdést egy fiú írta ki:)
24-es A kérdező kommentje:
de én nem úgy viselkedem mint a többi lány és mégis :(
A fiúktól kérdezném:
Ti hamarabb elhívtok randira egy pocakos,igazából tényleg csúnya,szemüveges, zsíros hajú nőt? Aki azt mondja, hogy nem számít neki a külső az hazudik. Mindenkinek számít a külső, már olyan szempontból, hogy ne legyen izzadság szagú, koszos körmű, zsíros hajú, pocakos. Igen is lehet adni a külsőre fillérekből is. Ne nyavalyognak itt a fiúk mindenen,így a lányok úgy a lányok, nem hiszem ,hogy mindig csak bennünk van a hiba. Persze könnyű mindig ujjal mutogatni a másikra, mintsem magunkba nézni végre!
Változtatni kell. Még egy igazából csúnya fiút is megszépít ha legalább izmos,és önbizalma van. Vannak olyan férfiak, akikre nagyon nem lehet rámondani,hogy jóképűek még is van egyfajta személyisége amit el tud adni.És nem nyavalyog mindenen, hogy ő nem kell senkinek sem. Pontosan már ez a viselkedés az amitől sok nő frászt kap, és nem a külsőd lesz az ami elriasztja hanem ami lejön, hogy bajod van magaddal , a nőkkel meg úgy mindennel. Sok embernek, nőnek,férfinak egyaránt még felnőtt korunkban sincs magukról teljes önkép, hogy kik is ők valójában, mit akarnak..önbizalmuk sincs, nem tudják mit akarnak egy kapcsolattól és mindig ugyanabba a hibába esnek bele. Az önismeret hiány az, amitől valaki megkeseredett, szomorú, megcsömörlött alak lesz, aki csak keresi a boldogságot. Önismeret fejlesztő tréning, valami sport- valamit kezdjetek magatokkal, mert így mindig csak nyavalygás lesz, aminek sírás a vége.
egyébként meg :
http://www.youtube.com/watch?v=1kC1sr9bnJE&feature=plcp
Peti rohadtul bejön nekem,pedig mér az arca is asszimetrikus,de van benne valami ami rohadtul megfogott.
A hangja főleg,meg van benne valami kis plusz.
Pedig Ő sem egy helyes pasi.
De jól néz ki,jól van felöltözve, és ennyi...
Azt akarom mondani hogy ő sem egy adonisz nekem mégis tetszik.Szóval az elméletetek már itt megdőlt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!