Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » A WC-csésze és a beléje menő...

A WC-csésze és a beléje menő cső között folyik a víz amikor lehúzom. Mit lehetne csinálni vele?

Figyelt kérdés

Tehát az a műanyag cső, amin át a tartályból megy a víz a WC-be... AMellett visszaspriccel a víz.

Ötlet?

2012. jan. 16. 16:45
 1/4 anonim ***** válasza:

Ahol bemegy a leöblítő cső a csészébe ott kell kicserélni a gumitömítést(valószínüleg elszakadt).

Szerelő nem kell hozzá csak egy kis kézügyesség, a gumit szerelvényszaküzletben megveheted kb 100 Ft.

2012. jan. 16. 17:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Addig is tekerd körbe szigetelőszalaggal, biztos van otthon.
2012. jan. 16. 17:12
 3/4 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy nagyon közel van a falhoz, és nem látok mögé, ezért is kérdeztem, ahelyett, hogy nekiállnék szétbarkácsolni az egészet...

Bár most eszembe jutott, hogy egy tükörrel megtudom nézni mi is a bibí...

No tehát gumitömítés kell. Oké.

És ahhoz, hogy azt kicseréljem, ki kell szedni belőle a csövet, tehát magát a tartályt is szét kell nyitnom hozzá?

Vagy ez a tömítés csak úgy oda van tömve utólag? Na de ha kör alakú a tömítés, feltételezem az, és nincs elvágva, akkor csak ki kell szedni valahogy a csövet a csészéből, nem??

(Még sose szereltem vécét..., amúgy nem vagyok béna.) :)

2012. jan. 16. 17:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát lehet, hogy hülyeség, de leírom: nálunk is előfordult, hogy szivárgott a víz hátulról, aztán megigazítottam, kicsit beljebb toltam a csövet és megszűnt a probléma. Nem lehet, hogy csak elmozdult?
2012. jan. 17. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!