Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek milyen fiu vagyok? és 16 vagyok
Figyelt kérdés
Szép?Csunya?Okos?Kedves?Agresszív...?
Koszi az értelmes válaszokat!
2012. okt. 13. 20:29
12/40 A kérdező kommentje:
és igazad is van,normális is vagyok,nem hazudok!Bár szerintem sem vagyok a legszebb,és egyke vagyok,szinte mindíg magam vagyok,csak néha a haverokkal tudok menni Parkourozni,és a suliban lenni...Ennyi.
2012. okt. 13. 20:54
13/40 anonim válasza:
Az írámódod alapján tényleg normális vagy.H
14/40 anonim válasza:
Bocs,szóval az írásod alapján abszolút normális vagy:)
15/40 A kérdező kommentje:
Koszi!
2012. okt. 13. 20:58
16/40 anonim válasza:
az írásod alapján az biztos hogy nem vagy Budapesti, sem túl művelt....
16/f
17/40 A kérdező kommentje:
Azért írok így,mert nem magyar helyesírás van a gépemen.én a Felvidéken lakom,egy kis faluban,egyébként a helyesírásom mindíg 4,5 volt a suliban,és bocsi mégegyszer az írásmodomért!
2012. okt. 13. 21:00
18/40 anonim válasza:
nem a helysírás miatt mondtam csak a "tájszólás" miatt, emiatt nem kell bocsánatot kérni. a műveltséggel arra gondoltam hogy, hogy lehetne ezeket megítélni: Szép?Csunya?Okos?Kedves?Agresszív...? itt?? ezt te sem gondolhatod komolyan.
19/40 A kérdező kommentje:
De igen,komolyan gondolom,és a képet is már belinkeltem.Nyugodtan mondjátok rám,amit gondoltok,az igazságot,vagy a jo dolgot is!Szeretem,ha az igazat mondják az emberek.
2012. okt. 13. 21:09
20/40 anonim válasza:
Atlagosnak nezel ki .Kep alapjan nem nagyon lehet megitelni hogy kedves vagy agressziv vagy-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!