Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem egy városban lakunk akkor az első randira ki utazik kihez?
Gondolok én arra, hogy én ugye úgy gondolnám, hogy ő jön hozzám, mert én ismerem a városomat és akkor tudom, hogy hova mennyünk. Vagy fordítva van?:S
F
meNNYetek ahova akartok.
Egyébként legegyszerűbb félúton találkozni...
mi is elég messze lakunk egymástól, mégis a barátom jött fel az első randira, és utána is kb. mindig... mondjuk ő olyan helyen lakik, hogy nem lehet kb semmit csinálni, de akkor is így illik.
előtte neten kinézett egy helyet az én városomban, hogy hova menjünk és kész. így ő jött és a programot is ő választotta ki :) szerintem így illik
Szerintem a fiúnak kellene először utaznia a lányhoz, persze erre nincs szabály, de azért talán így "illik".
Mi a barátommal mikor még ismerkedtünk csak, ezt úgy oldottuk meg, hogy egy köztes helyen találkoztunk, ami kb ugyanannyira volt mindkettőnktől. Hozzáteszem, ő jött volna hozzám is első alkalommal, de mivel én olyan helyen lakom, ahol majdhogy semmi jó hely nincs, így meggyőztem, hogy máshol legyen az első randi. :) Utána viszont hol ő jött, hol én mentem.
nem feltétlenül távkapcsolat.
köztünk a barátommal kb 100 km van, és ennek ellenére tudunk heti 3x találkozni, amit szerintem más úgy se tud megoldani, hogy egy városban laknak :) semmi baj nincs ezzel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!