Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elmondjam neki? (GYORSAN KÉRLEK)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam neki? (GYORSAN KÉRLEK)

Figyelt kérdés
Van egy csaj akit augusztus óta ismerek bele vagyok zúgva..jófejnek tart.De most beszélek vele fb-n és mondja hogy van elvileg egy fiú aki tetszik neki..Egyből szar kedvem lett,és kérdezte hogy most haragszom vagy mi? <3 azt mondtam hogy nem csak fáradt vagyok...Elmondjam neki hogy amióta ismerem nagyon tetszik.. vagy inkább ne? Pedig átlagosnál jobb vagyok,187 cm magas 14.5 évesen...istenem
2012. okt. 11. 20:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
mond el neki,h tetszik neked! :)
2012. okt. 11. 20:38
 2/14 anonim ***** válasza:
mondd!!!!!!!!!!!!!
2012. okt. 11. 20:38
 3/14 anonim ***** válasza:

Szerintem mondd el neki. Hiszen az a fiú csak tetszik neki, nem jár még vele. Lehet hogy téged jobban preferál majd, ha ezt a tudtára adod!

:)

2012. okt. 11. 20:39
 4/14 anonim ***** válasza:
Van egy fiú aki tetszik neki?-lehet Te vagy az?!
2012. okt. 11. 20:44
 5/14 A kérdező kommentje:

(4) nem képzeld el.. nem csak azért..

Köszi a többinek a normálist választ.. majd írok hogy mi történt,jelenleg vacsorázik majd utána.

2012. okt. 11. 20:44
 6/14 A kérdező kommentje:
5/6 nem nem én vagyok az.Mert mondta hogy focizik az illető én meg úszok szóval kétlem..
2012. okt. 11. 20:46
 7/14 anonim ***** válasza:
lehet h te vagy akiről beszélt:D
2012. okt. 11. 21:41
 8/14 anonim ***** válasza:
Nekem a srác, aki most már 2 éve a barátom megmondta a szemembe, hogy mi a helyzet, pedig akkor még volt más valakim, igaz mi akkor 21 évesek voltunk... Nekem szimpatikus, ha a fiú bevallja, hogy mit gondol, és nem köntörfalaz, ha normális a lány, akkor értékelni fogja az őszinteséget.
2012. okt. 11. 21:49
 9/14 A kérdező kommentje:

Köszi szépen mindenkinek,előkészítettem a témát..Holnap találkozok vele suli után,megbeszélem vele.

Szorítsatok! :) Majd írok hogy mi lett..

2012. okt. 11. 22:00
 10/14 anonim ***** válasza:
hajrá!:)
2012. okt. 11. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!