Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » SOS! Ti mit tennétek? Bővebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SOS! Ti mit tennétek? Bővebben lejjeb.

Figyelt kérdés
Az van hogy van egy fiú akivel járok 5 napja kb. és eddig csak rosszat hallotam szinte róla. Pl. Barátnőmtől hogy egy éve megcsalta az unatesóját. Ezzel nemis foglakoztam szinte semmit. Úgyvoltam vele akkor volt... De tegnap nagyon elkesíerítő híreket hallottam. " csaj mesélte nekem hogy egy másik csajjal is jár rajtam kívül(akivel ugyanazon a napon jött össze mint velem) De ezelőtt már jártak egyszer csaj megcsalta a csajt és végelett. Cska az a legnagyobb baj hogy aki mondta annak is teccik a fiú :S Most kinek hidjek? Az bisztos hogy személyesen beszélni fogok vele mert csütörtökön találkozunk. És mit csináljak? Elmeséljem neki hogy miket mondtak ,vagy megkérdezzem hogy engemis úgy szeretsz mint XY-t? Látnifogom rajta ha hazudik? Illetve miből lehet észrevenni? Veletek voltmár ijen? Előre is köszi.
2009. aug. 6. 10:26
 1/7 A kérdező kommentje:
amúgy az én képemvan kint neki msn en meg a nevem van neki kírva,ölelget,puszilgat,találkozni akar velem szóval nemtudom mit tegyek.
2009. aug. 6. 10:33
 2/7 anonim válasza:
háát szerintem beszélj vele... mondd el neki hogy mi bánt, ha 5 napja jártok akkor igazából szerintem elmondja ha van neki más. Az hogy mást megcsalt nem jelenti azt hogy téged is meg fog csalni! Ha hazudik zavarban lesz! Kérdezd meg tőle mást nem nagyon tehetsz! Sok sikert hozzá!
2009. aug. 6. 10:42
 3/7 anonim ***** válasza:

Szerintem is beszélj vele,a pletykáknak nem jó hinni,a legjobb,ha a szemébe nézel.Így is fenn áll a veszélye,hogy átvernek,sajnos benne van a pakliban,de ha tényleg kacsolatot akarsz vele,akkor az az alap,hogy adsz egy esélyt neki,hogy bebizonyitsa téged akar,csak téged.

Remélem azt,hogy megcsalta az unokatesóját,azt úgy értetted,hogy a barátnőd unokatesóját és nem a sajátját :)

2009. aug. 6. 10:47
 4/7 A kérdező kommentje:
igen igen úgyértettem :D bocsi. Csak nagyon szeretem és izgulok h milesz...:S
2009. aug. 6. 10:50
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is beszélj vele. Jobb, ha tisztázzátok még most. Ha hazudik, feltűnően zavarba jön, észre fogod venni.
2009. aug. 6. 10:59
 6/7 anonim ***** válasza:

persze beszélj vele :)

nemszabad hinni a pletykáknak szinte az összes kiszineződik minden egyes embernél. ja és azért se hidd el mert az a bnőd mondta neked akinek tetszik a fiúd? na hát akkor végképp. lehet h féltékeny. legjobb ha beszéltek kérdd meg h legyen őszinte. az a legontosabb :) hajrá

2009. aug. 6. 12:07
 7/7 anonim válasza:
Hát nemtom én így otthagynám de tom milyen mikor nagyon szeretsz vkit beszéld meg vele a dolgokat mond neki h othagyod ha ilyen lesz továbbra is csak beválik
2010. szept. 6. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!