Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk tetszene nektek ha egy lány haja így lenne megcsinálva randira?
2012. okt. 10. 23:26
11/30 A kérdező kommentje:
alapjáraton valami új hajat akarok ami nem csak uncsin lóg
de ha az uncsin lógós tetszik nem fogok olyan hajjal randizni amit minden pasi rondának talál mert akkor az biztos ronda is :D
2012. okt. 10. 23:44
12/30 anonim válasza:
13/30 anonim válasza:
szerintem ez 1 picit túlzás,elég,ha kiengeded és kicsit vasalsz rajta.az sokkal jobb
14/30 A kérdező kommentje:
na az 1. tetszett, az vagány
viszont feltettem egy olyan kérdést is hogy hosszú haj vagy rövid és ott senkinek nem tetszett a rövid
úgyhogy ezek szerint ami épp van, az sose jó :D
2012. okt. 10. 23:54
15/30 A kérdező kommentje:
hullámos a hajam de nem szoktam kivasalni, mert úgy olyan béna :S
olyan fejem lesz tőle mint azok a háromszögletű jelzőtáblák :D
úgyh max. akkor valami hullámos variáció jöhet szóba
2012. okt. 10. 23:56
16/30 anonim válasza:
Nekem pl. bejön a rövid haj! Legtöbbször a rövid hajú nőket találom meg a szórakozóhelyeken is. Kiemeli a szép arcot!
17/30 anonim válasza:
Én neked a másodikat ajánlanám a három közül. Nekem úgy már szimpi lennél.
18/30 VVMMvvmm válasza:
Azt sem tudom milyen az arcod.Ezzel az erővel azt is
kérdezhetnéd, hogy Quasimodo bácsinak jó áll-e a rövid,
hosszú,hullámos stb.
19/30 anonim válasza:
Nem tetszene :(
Legyen csak olyan, mint általában szokott lenni :)
20/30 A kérdező kommentje:
a képen én vagyok
2012. okt. 11. 00:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!