Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet az probléma hogy rövid a hajam és hogy kicsit fiúsan öltözök? (két bátyám van) 15 lány
lehet, h később fogsz bepasizni, de nem olyan nagy probléma ez
ja így érzed jól magad, akkor öltözködj így
Emma Watsont szerintem az új sérójával is dugnák, mint a lopott biciklit.
De amúgy lehet gond, ha nem vagy elképesztően ultragyönyörű. Miért? Mert az élet szívás.
Azért őt hoztam fel, mert korban közel áll hozzád. :)
8-as voltam
Nekem is rövid a hajam (írtózom a hosszú hajszálaktól) és sportosan szoktam öltözni. Nem járok soha sehova bulizni. Úgy általában véve nem szeretem az embereket, nem keresem a kapcsolatot senkivel. Nem vagyok "elképesztően ultragyönyörű" sem (még távolról sem :DD).
Ennek ellenére évente legalább 2-3 férfit kell visszautasítanom... És nem, nem reményvesztett szerencsétleneket, akiknek nem jut jobb. Volt, aki ott akarta hagyni a barátnőjét értem, akivel már 3 éve együtt volt.
Nem tűnik soknak így elsőre, de ha mindent figyelembe veszünk, amit leírtam, elég impresszív.
Tehát ne aggódj, a rövid haj és fiús öltözködés nem fog semmiben gátolni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!