Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randizok először tanácsot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zsombor16 kérdése:

Randizok először tanácsot szeretnék ird le fiú vagy lány vagy?

Figyelt kérdés
először randizok 16 vagyok csaj is annyi és westendbe szeretnénk együtt egy egész vasárnapi napot eltölteni micsináljak vele szerintetek? hova menyek be vele meg ijenek?
2012. okt. 10. 20:14
 1/8 TOMAtm ***** válasza:
fiú vagyok.
2012. okt. 10. 20:23
 2/8 anonim ***** válasza:
Sp vagyok
2012. okt. 10. 20:24
 3/8 Menedzser ***** válasza:
Szerintem az lenne jó ha ő elvinne téged moziba amúgy meg nézegessétek a kirakatokat és ahol megláttok valamit menjetek be de ha bementek a newyorkerbe meg ilyen helyekre és egymásnak mutatjátok a ruhákat meg felpróbálgattok az vicces tud lenni :) 18/f (van barátnőm és nem randizás képp is szoktuk csinálni :D)
2012. okt. 10. 20:25
 4/8 Menedzser ***** válasza:
azaz elvinnéd :P
2012. okt. 10. 20:25
 5/8 anonim ***** válasza:
Ez már tegnap is volt...
2012. okt. 10. 20:38
 6/8 anonim ***** válasza:
Egy egész vasárnapot első randira?Ez már bátor!:)Nem tudom,mi van a Westend-ben,de engem érdekelne a könyvesbolt(nem tudom,a lány milyen)a mozi is jó ötlet...aztán inkább sétálni szeretnék(lány)
2012. okt. 10. 20:38
 7/8 anonim ***** válasza:

Kedves zsombor!

A randizás lényege hogy jobban megismerjétek egymást.

Ezért ilyenkor leginkább az első alkalommal a beszélgetésre érdemes ráfektetni a hangsúlyt, megkeresni a másikban a rejtett értékeket és a közös vonásokat.

Ezért a legegyszerűbb ha a fő időtöltés, sétával telik el.

Érdemes a kettőtök közötti beszélgetést minél szelésseb témakörökről kifejteni.

ezáltal jobban fel tudod mérni, hogy mennyire egyezik vagy épp megoszlik a véleményetek bizonyos dolgokban.

Pihenés gyanánt beültök valahová enni.

Ha kicsit élményekkel telibb programmal szeretnéd szórakoztatni a párodat akkor érdemes ott a helyszínen rögtönözni, kicsit belevinni a bolondozásba, olyan szórakoztató tevékenységet választani amit még te sem próbáltál ki, hogy már az első randin meglegyen a közös élmények!

Ha lesz folytatása a dolognak, akkor a következő randin már lehet a kicsit pörgősebb élménydúsabb programok széles választékából mazsolázni, pl mozi, biliárd, bowling, kalandpark... stb!

27/F

Sok sikert!!!

2012. okt. 10. 20:50
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2012. okt. 10. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!