Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 16 eves srac vagyok aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 eves srac vagyok aki mondjuk kicsit felenk de van onbizalom meg sok is, kigyurt. Tegyuk fel disko, buli, ban haverokkal vagyok de nem meesze vannak a csajok mit tegyek h nyomulajk es mit kerdezzek toluk a buliban? Segitseget kerek

Figyelt kérdés
A csajok latasbol ismernek es eleg ismert vagyok de felek,nem ciki ha odamegyek csak ugy odamegyek ,es mit mondjak h szolitsam le? es mikrol beszeljek vele?

2012. okt. 10. 20:42
1 2 3
 21/30 Menedzser ***** válasza:
ja hogy konkrét csajról van szó b@szd meg ezt nem mondtad (igyekeztem felfogni mit írsz)
2012. okt. 10. 21:21
 22/30 A kérdező kommentje:
Mi tevo legyek es szunetben h keruljek kozel hozza , mivel vele szokott lenni az egyik csaj akivel regen kb 1-2 eve ugy mentem oda h "Elkerhetem a szamod:((" es nagyon jo csaj volt . De az illetovel nem van olyan joba csak egy osztalyba jarnak:P
2012. okt. 10. 21:28
 23/30 A kérdező kommentje:
Egyeb segitseg?:P mit csinaljak szunetben?:p h kozeledjek. Meg az a baj h a volt csajom is ott szokott alni az ajtoban:P es ha meglatom elolvadok:P
2012. okt. 10. 21:48
 24/30 anonim ***** válasza:
72%
Odamész, megállsz, feszítesz, hogy lássa mennyit gyúrtál. Aztán ezt mondod/kérdezed: "Szia! Arra gondoltam, hogy eljöhetnél velem korrepetálásra nyelvtanból, mert gondjaim vannak az önkifejezéssel és a magyar nyelv használatával. De ha egyedül megyek, az milyen már. Egyébként felemeljem neked, csak neked a Zil-t?"
2012. okt. 12. 14:26
 25/30 anonim ***** válasza:
Hívd el egy italra a kiszemeltet.
2012. okt. 12. 14:37
 26/30 anonim ***** válasza:

"gyuras" helyett inkabb gyakorold egy picit a helyesirast.

Kerd fel tancolni, ha elutasit hagyd, ha tancol veled akkor meg majd jon magatol. Ha nem tudsz beszelgetni egy lannyal, akkor ott mar komolyabb gondok van.

2012. okt. 12. 14:47
 27/30 anonim ***** válasza:

Azért ez a "táncra felkérés" igen meredek volna, ha mondjuk ezt a "isi" folyosóján tennéd, de mivel énekbõl biztos jobb vagy, mint magyarból és helyesírásból, ezért baj nem lehet, mert majd te énekled a talpalávalót.

Vagy ajánld fel neki, hogy korrepetèlod...csak arra figyelj, hogy szigorúan tesit vállalj be mert a többi tárgyból elvéreznél!

Halgass bizalommal a legboldogabb apára!!!!! :)

2012. okt. 12. 15:10
 28/30 anonim ***** válasza:

Szerintem játszd el PomPomt.

"Suli után megvérhatlak..." :D

Atyám, remélem te nem a fiam vagy...

Bár kizárt, mert ő tud helyesen írni, és a kifejezése is a korának megfelelő. :D

Szóval odamész hozzá, és megszólítod:

Szia!

Milyen csinos vagy ma...

Szeretnélek jobban megismerni, suli után meghívhatlak egy "mekibe"?

Csajok kamázzák a mekit :D

2012. okt. 12. 15:36
 29/30 A kérdező kommentje:
Kösz ez segített:P
2012. okt. 15. 15:42
 30/30 anonim ***** válasza:

csak azt ne mondd nekik h szia cica van gazdád?? baz*eg annál régibb már nincs...

Szerintem mongy neki hízelgőt, Húú de szép a szemed vagy ha nyomulni akarsz akk csak simán üsd be a google-ba..

2013. máj. 18. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!