Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 16 eves srac vagyok aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 eves srac vagyok aki mondjuk kicsit felenk de van onbizalom meg sok is, kigyurt. Tegyuk fel disko, buli, ban haverokkal vagyok de nem meesze vannak a csajok mit tegyek h nyomulajk es mit kerdezzek toluk a buliban? Segitseget kerek

Figyelt kérdés
A csajok latasbol ismernek es eleg ismert vagyok de felek,nem ciki ha odamegyek csak ugy odamegyek ,es mit mondjak h szolitsam le? es mikrol beszeljek vele?

2012. okt. 10. 20:42
1 2 3
 11/30 Menedzser ***** válasza:
Figyejmá' nem ciki és mondom bazee hívd meg egy mohitóra
2012. okt. 10. 20:53
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Kérd, meg egyik haverodat, hogy szólítsa meg a lányt, úgy, hogy: "Ismered Tedet?" :D
2012. okt. 10. 20:53
 13/30 A kérdező kommentje:
Koszonok minden jo valaszt es milyen kerdesekrol beszeljek vele? h jo legeyn a komunikacios csatorna?
2012. okt. 10. 20:58
 14/30 anonim ***** válasza:
73%

Úristen, ezt a helyesírást, meg fogalmazást..

Szellemileg teljesen ép vagy?

2012. okt. 10. 21:00
 15/30 anonim ***** válasza:
54%
14-es. Lehet, hogy ép, csak kicsit lemaradt. :D Tanulás helyett gyur(!). :)))))
2012. okt. 10. 21:02
 16/30 A kérdező kommentje:
O Istenem jol van mar h nem irok ki minden betut de fogadnek h jobb atlagom van mint nkd de most nem akarok ezzel foglalkozni es amugy csak otthon gyurok.:D
2012. okt. 10. 21:06
 17/30 A kérdező kommentje:
Koszi a segitseegt sokat nem tudtam meg de valamit legalabb segitett.:p ty
2012. okt. 10. 21:13
 18/30 BubisBublek860 ***** válasza:
82%
Képzelem ilyen helyesírással melyikünknél van jobb átlagod! :D Egyébként meg bármiről...Pl. Szia nem találkoztunk mi már valahol? Vagy az, hogy: Szia olyan ismerős vagy találkoztunk már stb...Legyél már kreatív....
2012. okt. 10. 21:18
 19/30 A kérdező kommentje:
Ok de az osztalya szembe van velem es .. az durva lenne h azt kerdeznem "Nem talalkoztunk mi valahol:P" de kosz
2012. okt. 10. 21:20
 20/30 anonim ***** válasza:
76%

"Lehet, hogy ép, csak kicsit lemaradt. :D Tanulás helyett gyur(!). :)))))"

Na ja, manapság az számít már, mekkorára vannak pumpálva az izmok :D Hogy valaki egy papucsállatka szellemi szintjén van, az nem baj..

Persze hülyék mindig is voltak, igazából az a szomorú, hogy ilyeneket ma már továbbengedik alsó tagozatból :D

2012. okt. 10. 21:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!