Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy nő vonzódik hozzám és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő vonzódik hozzám és nekem negatív véleményem/tapasztalatom van róla, amit neki el is mondok, akkor hogy reagál?

Figyelt kérdés
Próbálja az ellenkezőjét bebizonyítani, hogy csak azért is. Vagy kiábrándul belőlem?
2012. okt. 10. 16:18
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha igaz rá, amit mondasz, és tudja ő is, csak az igazság fáj, akkor pofán csap/lebasz. Ha nem jogos, akkor kiröhög.
2012. okt. 10. 16:19
 2/8 anonim ***** válasza:
Én csak annyit mondanék, hogy akkor keress olyat akiről nincs negatív véleményed és szépen távoznék :) Magyarázkodni semmiféleképpen nem kezdenék el...
2012. okt. 10. 16:23
 3/8 A kérdező kommentje:
Most nem olyanra kell gondolni, hogy azt mondom neki, hogy "több f@szt fogott, mint kilincset", hanem úgy ismertem meg, hogy ő képtelen lenne egy meghitt kapcsolatra, mert nem tud megmaradni hosszabb távon egy pasi mellett.
2012. okt. 10. 16:24
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan mondd el az "aggályaidat"! Ha tényleg komolyan gondolja, akkor nem fog felháborodni, sem erőteljesen bizonygatni a dolgokat, sem azt tettetni, hogy nem érti, miről beszélsz, és hülyének nézni. Akkor el fogja mondani kb., hogy tudja, hogy milyen kapcsolatai voltak eddig, de ez most más... és sztem lehet látni, hogy mi őszinte, hogy tényleg komolyan gondolja-e, hogy most máshogy áll hozzá a dolgokhoz, nem erőltetve. Ja, és értékelni fogja, hogy megosztottad vele ezeket, nem besértődik.
2012. okt. 10. 16:45
 5/8 anonim ***** válasza:
Dugd meg és hagyd ott, vagy nézd levegőnek. Még annak is több értelme lenne, mint magyarázkodni.
2012. okt. 13. 17:06
 6/8 anonim ***** válasza:

nezd,ez olyan dolog,h regebben eleg csapongo voltam.nem ribanckodtam,de azert eleg sok fiuval kavartam.mara lenyugodtam,megvaltoztam.termeszetesen az emberek csak arra emlekeznek,h x eve mit csinaltam,mekkora ribi voltam.azert aki a dolgok moge akar latni,az tudja,h mar nem igy van.vallalom a multam,es nem erdekelnek a velemenyek.

talan nala is valami hasonlo lehet,nem?

2012. okt. 13. 17:06
 7/8 A kérdező kommentje:
Elég sok pasi volt neki is az életében...
2012. okt. 13. 17:10
 8/8 anonim válasza:
Hat sztem siman elmondhatod neki, mindenki valtozik. Es lehet, hogy pont te vagy az aki mellett megmarad, annal jobbeso erzes.
2012. nov. 1. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!