Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, bennetek valóban az kelt vonzalmat, ha bizonyos mértékig játssza egy férfi az elfoglalt, elérhetetlent?
Tehát arról van szó, hogy az olyan nőknél, akikre sokan nyomulnak, jó ha az elején még pl. nem hívom fel a megbeszéltkor, hanem csak másnap, meg ilyenek, tehát kicsit kiszámíthatatlan vagyok.
Vagy megvárom, hogy ő hívjon, mert ha érdeklem úgyis felhív.
Sokak szerint ez erősíti a vonzódást, mert érezteti, hogy csak úgy nem kaphat meg bárki, de nekem ebből az jönne le, hogy a srác nem érdeklődik igazán irántam, meg nem megbízható.
Bár nem vagyok nő, nem tudom.
Ti hogy látjátok?
Akkor mégiscsak ugyanarra gondolunk.
Van, akinek biztos bejön, ha kiszámíthatatlan a másik és az orránál fogva vezetik - legalábbis az elején. Másból meg inkább visszakozást, vagy dühöt vált ki.
de azért nyugtassatok meg, ha már párkapcsolatban leszünk, elvárhatom a nőtől, hogy ne csak mindig én hívjam:)
ha már ismerjük egymást e3gy ideje és én nem hívom, mert kiváncsi vagyok mennyire érdeklem, akkor szerintem ha akkora az egoja, hogy nem hív fel pár nap után sem, szerintem bekápphatja
22: Persze, akkor már más. A legjobb, ha kiegyenlített.
23: "kis cicababa" sosem voltam, megvan róluk a véleményem. "Nő" vagyok (az egész más kategória nekem) :)
"nehogy már a kis cicababák játszák itt az elérhetetlent, miközben ahhoz a férfihoz vonzódnak, akit nem kaphatnak meg csak úgy:))))))"
Látod, ez a különbség köztem és mondjuk köztük. Én sosem vonzódtam olyanhoz, akit nem kaphatok meg. ;D
Akkor igazán elérhetetlen valaki, ha van dolga. Van olyan munkája és/vagy hobbija. Azt jelenti, hogy értelmes, célokkal rendelkező ember és nem egy szobanövény. Meg lehet játszani az elérhetetlent, de csak a butuskák fogják elhinni, ha becsapod őket.
Nekem nincs túl sok szabadidőm, vagyis 32 órás napot is ki tudnék tölteni. Mégis minden nap eltöltök néhány órát a párommal. Többnyire ő hív, mert olyan a munkánk, hogy így logikus. Ha nem tudom felvenni a telefont, akkor nem veszem fel. De amint lehet visszahívom. Nem játszadozunk.
27: Látod, mintha az én életemről írtál volna. :)
Pont így vagyunk mi is: általában ő hív. Ha nem hívna, feltűnően kerülne, nem kezdenék teperni utána.
De így, hogy ha akad egy leheletnyi időm, akkor én keresem. :)
Nem is "megjátszásról" beszéltem. Egyszerűen: szerintem már megette a fene, ha nő létemre nekem kellene olyan után futnom, akit nem érdeklek, vagy aki eljátssza ezt, hogy kontrollt szerezzen "felettem" vele.
Ezért el is megy a kedvem ettől. Ilyenkor úgy vagyok vele, hogy ha nem "kellek" neki, elfogadom.
Ha meg kellenék, de ezen az áron, akkor is lemondok róla (még ha vonzó lenne is).
Ennyiről van szó, ez nem játszmázás. :)
EGYÁLTALÁN NEM vonzó ! Az más kérdés, ha valóban nagyon elfoglalt, akkor az vonzó, ha még ebben a köztudott hatalmas elfoglaltságai közepette is szakít rám időt.
Tehát szerintem ez a megjátszósdi gyerekes és lelombozó
Ha velem valaki ezt tenné, az elég zavaró lenne és hatalmas negatív pont. Onnantól kezdve elég nehéz lenne neki, mert megbízhatatlannak tűnik az illető, ígér valamit és nem történik meg.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!