Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, bennetek valóban az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, bennetek valóban az kelt vonzalmat, ha bizonyos mértékig játssza egy férfi az elfoglalt, elérhetetlent?

Figyelt kérdés

Tehát arról van szó, hogy az olyan nőknél, akikre sokan nyomulnak, jó ha az elején még pl. nem hívom fel a megbeszéltkor, hanem csak másnap, meg ilyenek, tehát kicsit kiszámíthatatlan vagyok.

Vagy megvárom, hogy ő hívjon, mert ha érdeklem úgyis felhív.

Sokak szerint ez erősíti a vonzódást, mert érezteti, hogy csak úgy nem kaphat meg bárki, de nekem ebből az jönne le, hogy a srác nem érdeklődik igazán irántam, meg nem megbízható.

Bár nem vagyok nő, nem tudom.

Ti hogy látjátok?

2012. okt. 10. 12:09
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

Ha valakivel megbeszélem, hogy mikor hív fel és nem teszi, csak másnap, arra inkább pipa lennék, mint vágyakozó.

A másik idejével való játszadozás (pl. várakoztatás) inkább a dominancia kifejezése, vagy arra való törekvés. Ha van nő, akinek ez bejön, akkor szerintem inkább ezért van.

2012. okt. 10. 12:25
 12/30 anonim ***** válasza:

Ha egy nő nem mutat érdeklődést felém, akkor úgy veszem h nem érdeklem (nőknek túl logikus ez a gondolkodás), és nem töröm magam tovább érte, keresek mást.

A lányokban bizonyos mértékig ez tényleg vonzalmat kelt, de a külső fontosabb.

2012. okt. 10. 12:27
 13/30 anonim ***** válasza:
53%

"Tehát ezek szerint ha van egy félszemű kopasz AIDS-es nő és nem mutat érdeklődést senki iránt akkor rögtön minden férfi az ő lábai előtt fog heverni?"

Nem, azért akadhat 1-2 pasi, aki kihagyja. ;D (Túlzok- szerintem érted)

"A másik idejével való játszadozás (pl. várakoztatás) inkább a dominancia kifejezése, vagy arra való törekvés. Ha van nő, akinek ez bejön, akkor szerintem inkább ezért van."

Ez a várakoztatás inkább jellemző általánosságban a nőkre. A dominanciát meg ne keverjük már bele, jaj.

Nekem soha nem jött be különösebben, ha a férfi dominánsabb, irányítani akar, vagy kontrollálni a kapcsolatot. Tehát, ez a "kiszolgáltatott" szerep.

Sőt, az olyan nőket hagyják ott könnyebben, ezt tapasztaltam. Vagy csak játszanak velük. :)

2012. okt. 10. 12:29
 14/30 anonim ***** válasza:

"Ha egy nő nem mutat érdeklődést felém, akkor úgy veszem h nem érdeklem (nőknek túl logikus ez a gondolkodás), és nem töröm magam tovább érte, keresek mást."

Az érdeklődés, és a "fut utánad" után között van különbség. Előbbit (érdeklődés) tudom tartással is csinálni, önérzettel.

Utóbbi (futok nő létemre valaki után, én hívogatom, miközben ő nagyvonalúan vagy ráér, vagy nem) egy nőnek megalázkodás.

2012. okt. 10. 12:30
 15/30 anonim ***** válasza:
-után
2012. okt. 10. 12:31
 16/30 anonim ***** válasza:
Én arról beszéltem, ha egyáltalán semmi jelét nem adja, h érdekelném :)
2012. okt. 10. 12:34
 17/30 anonim ***** válasza:

"Ha egy nő nem mutat érdeklődést felém, akkor úgy veszem h nem érdeklem (nőknek túl logikus ez a gondolkodás)"

Ez a "logika" a férfiak kb. 1%-ára jellemző. A nők általában nem mutatnak túlzott érdeklődést. A férfiak meg ezt ki szeretnék váltani.

Lehet, hogy logikátlan, de ha a hímnem nem ilyen logikátlan lenne, vagy kihaltunk volna.

Vagy mi nők futhatnánk utánatok.

2012. okt. 10. 12:34
 18/30 anonim ***** válasza:

"Én arról beszéltem, ha egyáltalán semmi jelét nem adja, h érdekelném :)"

Ez egész más, mert én is szoktam visszajelezni. :) De ezt is jobb mérsékelten, nem úgy, hogy azonnal a "nyakába ugrok". :)

Mondjuk szerencsére nem is vagyok az a típus. Bár néha ez is belefér. :)

2012. okt. 10. 12:35
 19/30 anonim ***** válasza:

Szerinted az a kiszolgáltatott, aki várakoztatja a másikat? Mert szerintem ez nem így van.

Arra gondoltam, hogy aki játszadozik a másik türelmével, idejével, az uralja (vagy szeretné uralni) a szituációt. Teljesen mindegy, hogy férfi-e vagy nő és független attól is, hogy később milyen jellegű lesz a kapcsolatuk.

2012. okt. 10. 12:38
 20/30 anonim ***** válasza:
Nem, épp fordítva értettem. :)
2012. okt. 10. 12:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!