Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holnapután megyek egy buliba. Mit tegyek, hogy becsajozzak?
Tehát 2 nap múlva megyek le Balatonra egy házibuliba.Állítólagoss hírek szerint sok csaj lesz.
Milyen tippeket tudtok adni, hogy elcsábítsam őket?
DÜRÖDJ!? :)
remélem segíthettem.
De kérdezd meg mástól is.
De szerintem ez bejön. :)
Sztem a fürdés és fogmosás alapvető, bárkinek mi =)
Menj oda hozzá, beszélgess, esetleg tánc közben menj oda hozá, de ne legyél az a nagyon nyomulós, mert (magamból kiindulva) az inkább taszító, mint vonzó.
Tehát, teljesen laza leszel. Szórakozni mész, te fogod magad az egész buliban a legjobban érezni!
1. Úgy mész be a házba, hogy a tied. Mintha te lennél a házigazda.
2. Azt mondogatod magadban, hogy te vagy a buli sztárja, az összes csaj rólad álmodozik, te vagy az alfa hím, és a legjobb pasi! Ezt elhiszed, és EGY PILLANATRA SEM kételkedsz benne!!! A szerepedben maradsz, ha így egyszerűbb mondani!!
3. Köréd fognak gyűlni az emberek, haverok, mert te vagy a legnagyobb partyarc, és ezt látják! Ha táncolsz, teljesen oldottan, lássák hogy szívből jön! Csak azért, hogy hallhassák amit mondasz, ott lesznek az emberek és figyelnek, és nevetnek, még ha vicceset sem mondasz!
4. Ha egy csaj rádnéz, állod a tekintetét, egy két másodperc után halvány mosolyt dobsz, de addig nézed amig ő el nem fordul! Ha nem tetszik, azért egy 3-4 másodperc után fordítsd el a fejed, akkor mosolyognod sem fontos! Amúgy is van, hogy a Bruce Willis tekintet a nyerő!
5. Ha mész át a házon vagy a tánctéren, megkérdezel valakit, hogy na milyen a buli? Közben megveregeted a vállát, mosoly, szétnézel a körben ahol áll és rámosolyogsz a csajokra is!
6. Olyan jól kell magad érezned, amilyen jól csak tudod! Úgy állj hozzá, hogy körülötted forog a világ!
7. Szarj a negatív véleményekre! Ha valaki rólad beszél, és elkapsz egykét szófoszlányt, ne figyelj oda. Ha valaki olt, akkor legyél nagyképű! Oltsd vissza, lássa hogyha beléd kötnek simán kezeled, de leszarod mások mit gondolnak!
8. Ha beszélsz valakivel, és közben odajön egy csaj, hiába cibálja a karod csak akkor fordulj hozzá, ha befejezted a mondanivalód, addig rá se hederíts!
9. Lassan nézelődj, ha a tánctér mellett állsz! Ne fordítsd hirtelen a fejed mondjuk egy sikításra (mert felkapják az egyik csajt pl.) vagy bármi!
10. Ne legyél részeg! Igyál, de csak mértékkel. Pl. 2 jéger, és utánaadagolsz 2 sört. Ha már múlik a hatás, utána ugyanez. Lassan igyál, várd meg míg hat!
11. Jó bulizást, versengjenek érted a csajok!
Ugyan a tökéletesség és a teljesség igénye nincs meg ebben az irományban, remélem tudtam segíteni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!