Lehet, hogy holnapután lesz köztünk valami?
17f vagyok a barátnőm 16 éves.
3 hónapja vagyunk együtt.
Mindketten szüzek vagyunk.
Holnapután együtt alszunk,de nem este hanem,csak simán délután.
De ami furcsa:
- nem lesz otthon az anyja és ezt ő is tudja
- délután nem tudok aludni és ő sem
- már volt petting,én megujjaztam és pedig megmarkolta péniszbát
Most akkor szerintetek ?
Izgasd fel, bújj mellé, úgy irányítsd a dolgokat, hogy Ő kezdeményezze, ha tovább szeretne menni a pettingen. Egyébként semmivel sem vagytok elkésve, sok-sok szabad délután lesz még, amit együtt tölthettek. Mielőtt lefeküdnél vele, ismerd meg a testét, és Ő is a tied. Attól, még hogy megujjaztad, semmit sem tudsz róla. Juttasd el az orgazmusig (habár esetek többségében ez simán ujjazással nem fog menni), és reménykedj, hogy lesz viszonzás. Ez alatt nem azt értem, hogy lefexik veled, hanem azt, hogy ő is eljuttat a csúcsra. Ilyen játékokat játszatok, és amikor megerősödik bennetek az érzelem, a "felnőtt szex" majd jön magától. Ne nyomulj, ne légy sex centrikus, és ne arra törekedj, hogy becserkészd a lompost a barlangba. Ismeretlenül azt ajánlom, petting, petting, petting, és így tovább.
Sok orgazmust, és szexszel teli életet kívánok, de légy türelmes, odaadó, és nincs azzal semmi baj, ha 17 évesen szűz vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!