Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lehet, hogy holnapután lesz...

Lehet, hogy holnapután lesz köztünk valami?

Figyelt kérdés

17f vagyok a barátnőm 16 éves.

3 hónapja vagyunk együtt.

Mindketten szüzek vagyunk.

Holnapután együtt alszunk,de nem este hanem,csak simán délután.

De ami furcsa:

- nem lesz otthon az anyja és ezt ő is tudja

- délután nem tudok aludni és ő sem

- már volt petting,én megujjaztam és pedig megmarkolta péniszbát

Most akkor szerintetek ?

2011. aug. 21. 22:38
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha itt azt mondják többségben, hogy ó persze, akkor lesz, ha meg azt, hogy felejtsd el, akkor nem? :D Most miért kellett ezt megkérdezni? Nem jobb ha jönnek a dolgok maguktól? Tényleg ennyire muszáj az ilyeneket reklámozni? Vagy mi van veletek?
2011. aug. 21. 22:40
 2/9 anonim ***** válasza:
vigyél óvszert és sok sikert :D vagy tablettázon .D
2011. aug. 21. 22:40
 3/9 anonim ***** válasza:
90%
Szóval akkor szerdán várható egy "Vajon terhes vagyok?" vagy egy "Ugye nem lehet terhes?" jellegű kérdés?
2011. aug. 21. 22:42
 4/9 A kérdező kommentje:
lesz a f@szt ! :D
2011. aug. 21. 22:42
 5/9 anonim ***** válasza:
öngól
2011. aug. 21. 22:43
 6/9 kuktaberci ***** válasza:
sok sikert!
2011. aug. 21. 22:44
 7/9 beco26 ***** válasza:

Izgasd fel, bújj mellé, úgy irányítsd a dolgokat, hogy Ő kezdeményezze, ha tovább szeretne menni a pettingen. Egyébként semmivel sem vagytok elkésve, sok-sok szabad délután lesz még, amit együtt tölthettek. Mielőtt lefeküdnél vele, ismerd meg a testét, és Ő is a tied. Attól, még hogy megujjaztad, semmit sem tudsz róla. Juttasd el az orgazmusig (habár esetek többségében ez simán ujjazással nem fog menni), és reménykedj, hogy lesz viszonzás. Ez alatt nem azt értem, hogy lefexik veled, hanem azt, hogy ő is eljuttat a csúcsra. Ilyen játékokat játszatok, és amikor megerősödik bennetek az érzelem, a "felnőtt szex" majd jön magától. Ne nyomulj, ne légy sex centrikus, és ne arra törekedj, hogy becserkészd a lompost a barlangba. Ismeretlenül azt ajánlom, petting, petting, petting, és így tovább.

Sok orgazmust, és szexszel teli életet kívánok, de légy türelmes, odaadó, és nincs azzal semmi baj, ha 17 évesen szűz vagy!

2011. aug. 21. 22:49
 8/9 kuktaberci ***** válasza:
Hallod te hány % esélyt adsz 2 szűznek az orgazmusra? No offense, komolyan kérdem.
2011. aug. 21. 23:05
 9/9 beco26 ***** válasza:
kuktaberci: orgazmusra ha ismerik egymás testét akkor 100%, de nem hüvelyi úton...
2011. aug. 21. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!