Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerűen csúnyának érzem magam, de leginkább ducinak. Holnapután lesz randim egy nagyon szimpatikus sráccal, akivel jó lenne, ha jól alakulnának a dolgok. Mit tegyek?
Szia! Első ás legfontosabb szabály: ha magadat nem látod szépnek, nem szereted magadat, hogy várod el ezt bárkitől? Szedd össze magad. Nem vagy csúnya. Biztos vagyok benne. kicsit több önbizalmat, és nem úgy állni a dolgokhoz hog bizosan nem sikerül. OK? randi előtt nézz tükörbe és mondd el, hogy igenis szép vagyok. Vedd fel azt a cuccot amiben a legtermészetesebb vagy, ami legjobban az egyéniséged, egy kis parfüm és indulás. Ne parázz fölöslegesen. Ok? légy természetes, add magadat. az a srác nem potyára hivott el, az asrác egy gyönyörű lányt hivott randizni:), TEGED.
sok sikert. és irj szerdán hogy mi lett, kérlek:)
A szépség egy szubiektív vélemény!!
Valószínűleg azért hívott el téged mert tetszel neki mert mondjuk ő pont a ducibb lányokat szereti.
Szóval semmi félnivalód nincs csak az a lényeg hogy legyél önmagad!
Sok srácnak bejön, ha egy lányon van mit fogni - nem mindenki veszi át a médiából sugallt vékony szépségideált! Olvasd el Naomi Wolf A szépség kultusza című könyvét, kérlek!!! Kicsit majd felébreszt. (Jót tehet még Germaine Greer - A kasztrált nő is - ne ijedj meg a címétől!!!)
Azért hívott randizni, mert tetszel neki, így, ahogy vagy!
Ne hülyéskedj már, az én pasim is inkább mindig azzal piszkál, miért nem hízok, és folyton etetne! :D:D:D Még a hasamat is imádja fogdosni, pedig engem az mindig zavart, hogy nem lapos. Ő meg imádja ilyennek! És van 2 tényleg kifejezetten túlsúlyos barátnőm, vagány, nagyszájú csajok, mindkettőnek van ám barátja, és körülzsongják őket a pasik!!!
Ébresztő csajszi!!! Még jó pasi is? Annál jobb! :)
Aki a belso szepseget veszi eszre az fog igazan szeretni teged :) !
Nem a kulso szamit , hanem az hogy hogyan alkalmazkodsz,hogyan beszelgetsz, hogyan nyered meg a tetszeset, es mennyire leszel termeszetes? !
Szerintem a legfontosabb a belso kisugarzas, amibe egy fiu beletud szeretni!
Hiaba vagy gynyoru ha "pocsek a szad ", de ha kozepesen szeponek tartod magad de kedves vagy sokkal szebbnek fog latni,mint egy akarmilyen cica-baba lanyt! :x
sok sikert :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!