Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne féljek az ismerkedéstől?
Ott van egy szép nő/lány előttem. Nem merem megszólítani, mert nem tudom mit mondjak. Netán többen is vannak, ott végképp megáll a tudomány. Mondják, hogy legyek őszinte, de most csak az egekbe tudnám magasztalni, mert csak annyit érzek, hogy milyen jól néz ki, nekem tetszik, megismerném. Mert azt tapasztaltam ezt nagyrészt unalmasnak érzik. A vicces, leplezett érzelmek, de játékos cukkolás, ilyesmik bejönnek nekik, de én nem vagyok ilyen, én magamtól nem csinálnék ilyet, maximum ellesem másoktól.
De ami a legjobban aggaszt az az, hogy mitől félek, hiszen már volt, hogy vadidegen csajokat szólítottam le. Elkeseredett lennék?17f
A bátorság nem a félelem hiánya, hanem egy döntés, hogy van, ami fontosabba a félelemnél.
Ha neked a félelmeid fontosabbak, valószínűleg nem elég fontos számodra a nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!