Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek, hogy ne féljek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ne féljek az ismerkedéstől?

Figyelt kérdés

Ott van egy szép nő/lány előttem. Nem merem megszólítani, mert nem tudom mit mondjak. Netán többen is vannak, ott végképp megáll a tudomány. Mondják, hogy legyek őszinte, de most csak az egekbe tudnám magasztalni, mert csak annyit érzek, hogy milyen jól néz ki, nekem tetszik, megismerném. Mert azt tapasztaltam ezt nagyrészt unalmasnak érzik. A vicces, leplezett érzelmek, de játékos cukkolás, ilyesmik bejönnek nekik, de én nem vagyok ilyen, én magamtól nem csinálnék ilyet, maximum ellesem másoktól.

De ami a legjobban aggaszt az az, hogy mitől félek, hiszen már volt, hogy vadidegen csajokat szólítottam le. Elkeseredett lennék?17f

2012. okt. 9. 21:52
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

A bátorság nem a félelem hiánya, hanem egy döntés, hogy van, ami fontosabba a félelemnél.

Ha neked a félelmeid fontosabbak, valószínűleg nem elég fontos számodra a nő.

2012. okt. 9. 21:56
 2/7 anonim ***** válasza:
Így van!
2012. okt. 9. 21:58
 3/7 A kérdező kommentje:
De legyőznek a félelmeim. Lúzer vagyok?
2012. okt. 9. 22:05
 4/7 anonim ***** válasza:
Na ezt a szöveget loptam , Kösz!!
2012. okt. 9. 22:05
 5/7 A kérdező kommentje:
Melyiket loptad? :D
2012. okt. 9. 22:07
 6/7 ppqq111 ***** válasza:
Esetleg azt nem tudnád megcsinálni, ha pl. látod h egyedül megy valamerre, te meg szembe mész vele pont oldalra fordulsz, mintha valamit nagyon figyeltél volna és véletlenszerűen finoman összekoccansz vele, hirtelen megfogod és esedezel a bocsánatáért h ne haragudjon rád, mennyire figyelmetlen vagy, közben kedvesen és őszintén mosolyogsz rá és mélyen a szemébe nézel!
2012. okt. 10. 00:42
 7/7 anonim ***** válasza:
én a randikkal voltam így. előtte inkább lemondtam volna mert annyira ideges lettem és rettegtem hogy valamit elrontok unalmas leszek stb. de összeszedtem magam és elmentem. és volt egy kettő ami tényleg szar volt. de aztán kezdtem ráérezni, és beletanultam, most pedig már egyáltalán nem számít a kimenetele, megtalálom benne az értékes tapasztalatot. a félelmeid ellenére csináld, másképp nem fogsz belejönni.
2012. okt. 11. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!