Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 20-on éves nőktől kérdezném,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20-on éves nőktől kérdezném, ha utcán odamennék azzal, hogy "Szia, az a helyzet, hogy tetszel nekem, és szeretnélek megismerni. " aztán elkérném a számod, eljönnél randizni velem, ha én is tetszem neked?

Figyelt kérdés

Mert, ha én nő lennék, értékelném, hogy nem köntörfalaz a srác, meg nélkülözi az ostoba leszólítós szövegeket.

Persze, ha van idő, pl nem buszmegállóról van szó, akkor lenne annyi kreativitásom, hogy mindezt valami humoros keretben tegyem.

2012. okt. 9. 21:42
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
_
2012. okt. 9. 22:12
 12/21 anonim ***** válasza:

huhh doryka ez elég gáz, szerintem csak kiröhögnének bárkit is ilyen sablon szöveggel :D Én inkább úgy mennék oda hozzá hogy : Szia. Ne haragudj hogy zavarlak de rosszul éreztem volna magam ha egy ilyen lányt látok mint te és nem állítalak meg hogy megismerjelek. Nagyon szép vagy. és pl plázában mi járatban errefele mit csinálsz ? mond vmit blablabla ha visszakérdez hogy és te ? a válasz téged vártalak. Meg random dolgokról lehet beszélgetni ha vevő rá a lányka, egyszerűen felteszel neki átlagos kérdéseket pl ha hétköznap délután van, hogy épp suliból jössz? mit tanulsz? stb stb. aztán ha azt mondja h mennie kell vagy valami akkor megkérdeznéd tőle, hogy lenne esetleg kedve tovább beszélgetni később mondjuk facebookon , de ha a számod is megadod annak is nagyon örülnék ha furán néz mondhatod, hogy ugye nem nézed ki belőlem hogy zaklatnálak?? úgyse mondaná azt h de.. azt mondja h áá nem csak.. blablabla Valszeg fog facebookot adni hogyha szimpatikus v neki. Ha már megáll veled beszélgetni félsiker . Az már minimum egy facebook , legalábbis nekem amikor csináltam,lassan 1 éve már hogy felhagytam az ilyenekkel mióta van párom. Nagyon ritka h leállnak beszélgetni aztán elérhetőség nélkül távoznak, többnyire azok meg sem álnak vagy az első 2 mondat után nevetnek azt elhúznak . Azok vagy foglaltak vagy csak nem vagy nekik szimpi de úgyse bunkóznának. Lényeg hogy légy kreatív és ne szorongj mert azt a csajok levágják.. A világ legnagyobb hülyeségéről is beszélhetnél épp ha azt magabiztosan teszed és a szemükbe nézel isszák a szavaid , konkrétan ha azt se tudják már miről beszélsz mert annyira elmélyednek a magabiztosságodba akkor 1 randit már biztos nyertél. Sok sikert neked

22F

2012. okt. 9. 22:13
 13/21 anonim ***** válasza:
9# egyet értek részben, discoban ne, buszmegállóban ne, utcán ne, akkor hol??? Az utolsó pedig elég vagány lehet :)
2012. okt. 9. 22:18
 14/21 anonim ***** válasza:

9-es... persze hogy először mindenki idegen, de ki szereti ha azonnal ajtóstul rontanak a házba...

lehetnek negatív tapasztalatok is ilyen szám-megadásokkal és akkor az ember óvatosabb.

én pl. kifogtam olyan agyamentet aki azt hitte ha egy nap 25ször hív az egyenes út lesz neki az ágyamba.

és cseréltem már ilyenek miatt számot így kösz, de nem adom meg olyannak akiről nem tudok semmit!

ha van mondjuk 15 közös ismerős az más, őket ki lehet faggatni arról hogy mit tudnak, milyen az illető, nyomulós-e, aggresszív-e, beteg-e vagy éppen jó arc.

mert nem mindenkire van ráírva a defekje.

és nem, nem zárkózom el az ismerkedéstől, csak az ilyntől.

az hogy esztétikusnak találta a külsőm még nem jelent semmit. nehogy már ennyi elég legyen hogy mindenféle személyes adatomat megtudja... a mai világban? más ez mind régen, mikor a faluban mindenki ismert mindenkit az ükszülőkig visszamenőleg.

ismerkedek közös társaságban, ha többen vagyunk egy másik társasággal, barát barátjával osztálytárs volt osztálytársával, de egy ilyen "senki közös"-sel százmilliomszor óvatosabb vagyok, mert már zaklattak.

lehet ezt is lepontozni, mint az előzőt, a véleményem a dologról akkor sem változik :D

2012. okt. 9. 22:19
 15/21 anonim ***** válasza:
13.: Eddig nekem volt ismerkedésem az alábbi körökből: iskolatárs, munkatárs, táborban, tanfolyamon, társaságban, iskolai rendezvénysorozaton, Szigeten, fesztiválon, fórumon (itt is), levlistán, IWIW-en.
2012. okt. 9. 22:22
 16/21 anonim ***** válasza:

Én eleve rosszul vagyok akkor ha megszólítanak az utcán, mert az jut eszembe hogy lejmolni akar :D

Tudod hányszor volt már hogy odajöttek hogy "Ne haragudj tudnál tüzet/cigit adni?" vagy hogy mikor jön a busz, vagy hogy mennyi az idő...És akaratlanul is összerezzenek mikor egy idegen megszólít, meg bele lép az intim szférámba. Meg ki tudja mit akar? Lenyúlni a táskám, a telóm stb....Vagy nagyon parás vagyok? :DD

Én akkor már jobban szeretnék egy olyan szöveget hogy "Fuhh de rossz a közlekedés erre" vagy "Nem tudod hányadik az XY megálló?" de erre meg azt lehet mondani hogy olvasd el :D

Na jó, őszintén szólva majdnem mindegy hogy mit mondasz. Ha tetszel neki tök mindegy, ha nem, akkor is.

2012. okt. 9. 22:28
 17/21 anonim ***** válasza:

hát ahhoz nagyon kell tetszened :)

voltak akik leszólítottak utcán, de azt kamuztam, hogy nem, meg rá se érek, erre: máskor? mondom:nem, mert pasimhoz megyek :)

2012. okt. 9. 22:39
 18/21 anonim ***** válasza:
ha valaki így odajön hozzám az utcán, hogy "szia tetszel, megadod a számod?" az olyan érzés mintha letámadnának. és hiába tetszik az illető, annyira megijedek, hogy egyből elutasítom. már párszor előfordult és ilyenkor még gondolkodni se tudok, ösztönösen átváltok "védekező" módba, és elutasítom. Szóval nekem ez már sok lenne. Amúgy olyan rossz, hogy ma már nem lehet "ismerkedni", mert vagy nem ismerjük egymást, vagy járunk. csak ez a két opció létezik ma már :S 22L
2012. okt. 9. 23:28
 19/21 anonim ***** válasza:
9-es, ja mind tök savanyúak vagyunk. olyanról még nem hallottál, hogy nem letámadás? én vagyok, aki írta, hogy úgy ismerkedtem meg egyszer egy sráccal, hogy csak úgy odaült mellém a strandon. de totál hétköznapi dolgokról beszéltünk, zenéről, (koncert volt a strandon később), meg hogy ki hova járt suliba, hova jelentkezett, merrefelé lakik, ilyesmi. Nem letámadt, hogy tetszel, add már meg a számod. és most kapaszkodj meg: az illető hatalmas nagy nőcsábász, tetszettem is neki (azért ült oda végső soron, de nem tolakodva, mondom, még csak telefonszámot se kért, nem is tudott volna, ez a 90es években volt.) de nem zavart, mert nem támadt. ugyanezen a strandon, ugyanígy odajött valaki hozzám, na de ő viszont tényleg úgy, hogy jaj de tetszem neki, van-e telefonunk )vezetékes, mármint), jaj, szeretne velem találkozni, hát totál megijedtem, teljesen tolakodásnak éreztem. szóval, lehet úgy is ismerkedni, hogy nem tolakszik az ember. aztán még lehet ismerkedni a net korában neten, fórumokon, nem feltétlenül társkeresőn, akármilyen témával kapcsolatosan. aztán lehet menni akármilyen klubba, sportolni, túraegyesületbe, van az embernek munkahelye, barátai, a barátainak barátai, stb.
2012. okt. 9. 23:40
 20/21 anonim ***** válasza:
Én is írtam már ide hosszabban, és én is megerősítem a 18-ast és 19-est.:)
2012. okt. 10. 17:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!