Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lerázó szövegeket ismertek? Írnátok párat?
Figyelt kérdés
Ez a legyünk barátok már nagyon sablonos. De a te túl jó vagy hozzám szöveg is. Ki miket ismer? Nektek miket mondtak már? Minél többet írjatok, köszi!2012. okt. 8. 22:10
21/29 A kérdező kommentje:
Melyiket?
2012. okt. 8. 22:37
22/29 anonim válasza:
Hát már bocsánat, de a kommentjeid alapján elég ha megszólalsz és menekülnek előled...
23/29 A kérdező kommentje:
Ez egy elég durva lerázó szöveg lenne...:D
2012. okt. 8. 22:45
24/29 A kérdező kommentje:
Komolyra fordítva a szót, az a baj a mai világgal, hogy kiveszett az emberekből az őszinteség. Szerintem sokkal jobb a másiknak őszintén megmondani azt, hogy mit gondolunk. Ahelyett, hogy az elutasítást még hülye szövegekkel tetézzük és jobban megbántjuk vele a másikat. Ráadásul az igazság, még mindig jobb, mint a hiú reménykedés. De hiába keresem az igazságot, nem sokra megyek vele, mert nincs már ilyen ember, aki igazán öszinte lenne. Ez van, sajnos bele kell törődnünk...
2012. okt. 8. 22:49
25/29 anonim válasza:
"Én már nem akarok tőled semmit! Ne is keress."
26/29 anonim válasza:
na húzzál innen el a pitsába , mert k/rávra nem érdekelsz. ez elég jó lerázó alpári szöveg.
27/29 anonim válasza:
van kialakulóban kapcsolatom mással
28/29 anonim válasza:
Én ilyeneket kaptam, ami után egyértelmű volt, hogy hát akkor sajnos peace: "Normális vagy?, soha többet ne keress", "Sokat csalódtam már, de ekkorát még sosem, bánom, hogy egyáltalán megismertelek", "Azt sem tudod, hogy kell bánni egy lánnyal, még öltözködni sem tudsz, a gatyáid is tök gázak".
26/f
29/29 Csicsikusz válasza:
100évvel ezelőtt még volt tartás, becsület erkölcs, a szülők választottak egy életre párt a gyermeküknek. nem mutogatták a pic5ájukat a nők értelmes ruhákba jártak amik takartak amennyit kell, ezért nem irigykedett nem vágyott minden férfi a más nője után. Ez a redszer amiben élünk teljesen felforgat mindent ,a világsztárok hirességek terjesztik ezt a r1bancos stilust , ami következtében igy viselkedünk. vegyük már észre magunkat legyünk már emberek!! Ne ilyen agymosott csírák
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!