Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lerázó szövegeket ismertek? Írnátok párat?
Eddigi remek lerázós szövegek:
"Beteg vagyok, lehet, hogy hetekig, vagy hónapokig nem találkozhatunk. - Miért, mi a bajod? - Megfáztam."
"Nekem most sok a dolgom, most nem érek rá találkozni." Rá fél órára elmesélte, hogy az egész hétvégét széjjelbulizta a haverjaival és megint mennek majd.
"Az anyukám nem engedi."
Én általában meg mondtam, hogy sajnálom, nem az vagy, akit keresek, és kész.
Ehhez mit szóltok?????
Nagyon szívesen találkozom veled, hiszen olyan vagy, mint a féltestvérem – ugye érzed, hogy itt van Jézus velünk (gyere énekeljünk el egy dalt, stb.)?! :D:D:D
Ezek is nagyon jók!!!
1.fokozat: Még soha nem látott a kedvesed smink nélkül? Lepd meg egy szép reggelen. De jó korán ám, 4-5 óra között. Ne törődj a kócrengeteggel, a csipák se izgassanak, a fogmosás is fölösleges. Csak ugorj be egy gyors reggeli látogatásra. Vajon megdöbben?
2.fokozat: Ha már nincs smink minek a borotva? Valld be neki, hogy számodra a természetesség mindennél fontosabb, ezért úgy döntöttél, többet nem borotválod a lábad. Mit fog szólni 3 hét múlva?
3.fokozat: Adj neki egy szerenádot! Ha te sem jutottál tovább egyik tehetségkutató elődöntőjén sem, biztos lehetsz benne, hogy komoly fegyver van a kezedben. Éjfél után, mikor már lenyugodott a város, állj az ablaka alá és énekeld el a kedvenc dalát. A magas hangoknál adj bele mindent!
4.fokozat: Hívd el egy buliba és flörtölj mással! Szemezz a pultos fiúval, és ismerkedj idegenekkel. Az eddigi kétségeit, most biztos, hogy még tovább erősíted.
5.fokozat: A drasztikusabb eszközök közé sorolhatjuk a fürdés mellőzését. Ezt bizony már csak az igazi kemény legények vállalják be. Ja és a kemény nők…
6.fokozat: Flörtölj a legjobb barátjával. Talán kicsit kegyetlenül hangzik, de ha a fenti módszerekkel nem tudtad megtörni, be kell erősítened. Azt már senki nem nézi hallgatagon, ha szíve hölgye a legjobb barátját csábítgatja.
7.fokozat: Hagyma fokhagymával! Tuti vágylombozó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!