Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen lerázó szövegeket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen lerázó szövegeket ismertek? Írnátok párat?

Figyelt kérdés
Ez a legyünk barátok már nagyon sablonos. De a te túl jó vagy hozzám szöveg is. Ki miket ismer? Nektek miket mondtak már? Minél többet írjatok, köszi!
2012. okt. 8. 22:10
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

Eddigi remek lerázós szövegek:

"Beteg vagyok, lehet, hogy hetekig, vagy hónapokig nem találkozhatunk. - Miért, mi a bajod? - Megfáztam."

"Nekem most sok a dolgom, most nem érek rá találkozni." Rá fél órára elmesélte, hogy az egész hétvégét széjjelbulizta a haverjaival és megint mennek majd.

"Az anyukám nem engedi."

Én általában meg mondtam, hogy sajnálom, nem az vagy, akit keresek, és kész.

2012. okt. 8. 22:15
 12/29 A kérdező kommentje:
Ez a majd beszélünk, majd hívlak, sok a dolgom helyzetfüggő, hogy lerázás-e vagy nem?
2012. okt. 8. 22:18
 13/29 doryka1234 ***** válasza:
Ha idősebb pasi ír rám például neten, azt írom neki, hogy bocsi, de 30 fölé csak közúton. Ezt érteni szokták és nincs sértődés.
2012. okt. 8. 22:19
 14/29 A kérdező kommentje:
Én legutóbb azt mondtam, hogy most nem akarok kapcsolatot. De persze ez azt jelentette, hogy vele nem akarok. Közben meg olyan szarul éreztem magam.
2012. okt. 8. 22:20
 15/29 A kérdező kommentje:
30 fölé csak közúton :D Ez nagyon állat, még nem is hallottam.....:D
2012. okt. 8. 22:20
 16/29 A kérdező kommentje:

Ehhez mit szóltok?????

Nagyon szívesen találkozom veled, hiszen olyan vagy, mint a féltestvérem – ugye érzed, hogy itt van Jézus velünk (gyere énekeljünk el egy dalt, stb.)?! :D:D:D

2012. okt. 8. 22:26
 17/29 anonim ***** válasza:
ez elég gáz
2012. okt. 8. 22:27
 18/29 anonim ***** válasza:
gondolom nem akarnál velem járni, ha tudnád, hogy éjjel-nappal pelenkát hordok, és nem zár rendesen az ánuszom
2012. okt. 8. 22:31
 19/29 A kérdező kommentje:

Ezek is nagyon jók!!!

1.fokozat: Még soha nem látott a kedvesed smink nélkül? Lepd meg egy szép reggelen. De jó korán ám, 4-5 óra között. Ne törődj a kócrengeteggel, a csipák se izgassanak, a fogmosás is fölösleges. Csak ugorj be egy gyors reggeli látogatásra. Vajon megdöbben?

2.fokozat: Ha már nincs smink minek a borotva? Valld be neki, hogy számodra a természetesség mindennél fontosabb, ezért úgy döntöttél, többet nem borotválod a lábad. Mit fog szólni 3 hét múlva?

3.fokozat: Adj neki egy szerenádot! Ha te sem jutottál tovább egyik tehetségkutató elődöntőjén sem, biztos lehetsz benne, hogy komoly fegyver van a kezedben. Éjfél után, mikor már lenyugodott a város, állj az ablaka alá és énekeld el a kedvenc dalát. A magas hangoknál adj bele mindent!

4.fokozat: Hívd el egy buliba és flörtölj mással! Szemezz a pultos fiúval, és ismerkedj idegenekkel. Az eddigi kétségeit, most biztos, hogy még tovább erősíted.

5.fokozat: A drasztikusabb eszközök közé sorolhatjuk a fürdés mellőzését. Ezt bizony már csak az igazi kemény legények vállalják be. Ja és a kemény nők…

6.fokozat: Flörtölj a legjobb barátjával. Talán kicsit kegyetlenül hangzik, de ha a fenti módszerekkel nem tudtad megtörni, be kell erősítened. Azt már senki nem nézi hallgatagon, ha szíve hölgye a legjobb barátját csábítgatja.

7.fokozat: Hagyma fokhagymával! Tuti vágylombozó!

2012. okt. 8. 22:34
 20/29 anonim ***** válasza:
6-os vok pedig én ezt megkaptam egy párszor
2012. okt. 8. 22:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!