Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen csajozós szövegeket ismertek?
Figyelt kérdés
Kíváncsian várom! :)2011. máj. 19. 00:49
1/21 anonim válasza:
Szia van egy fekete BMW-m, megnézed?
3/21 anonim válasza:
Szia, nincs kedved beszélgetni?
4/21 anonim válasza:
Menjél oda mintha ismered, SZia Èvíke!!
Ès åuszild meg, ha hagyja akkor már jó, ha nem engedi hogy közel jöjjél akkor keressél másikat.
6/21 A kérdező kommentje:
Nem csajozási teknikákra vagyok kíváncsi, hanem jópofa csajozós szövegekre...
2011. máj. 19. 01:02
7/21 anonim válasza:
akármilyen "jópofa" egy szöveg, nem jön be, ha nem belülről jön, hanem csak betanultad...
8/21 A kérdező kommentje:
Ez így van, de még mindig nem vágod h nem csajozáshoz kell, csak kíváncsi vok...
2011. máj. 19. 01:17
9/21 anonim válasza:
10/21 anonim válasza:
ezeket neked köszönhetően találtam... én sírok a röhögéstől xd
Szia! Van zsepid vagy tablettát szedsz?
De szép vagy! És a ruhád...! Szépen mutatna a szobám padlóján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!