Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit tennétek ebben a helyzetben? (bővebben lent)
Tételezzük fel,hogy (nagyon) tetszik nektek egy csaj,de valamiért úgy gondoljátok,nincs nála esélyetek.Ellenben van egy másik lány,aki szintén nagyon szép (bár nem annyira csinos,mint az előző),és ennél a lánynál volna esélyetek.Mit tennétek?
Ha kezdeményezne a második csaj,elkezdenétek vele randizgatni?
Normális válaszokat!
Én pont ilyen helyzetben voltam fél éve! A jelek egyértelműek voltak, egyik érdeklődött, de annyira nem tetszett, a másik meg nagyon, de számára közömbös voltam. Legalábbis a jelekből ÍGY LÁTSZOTT.
Először ugye leszólítás, odamentem beszélgetni hozzájuk (barátnők), MINDKETTŐRE hajtottam. Mikor tisztult a kép, ahogy az előbb leírtam, végül úgy döntöttem, legyen az, akinek tetszem. Ment is mint a karikacsapás, összejöttünk, de... hát nem volt az igazi. Kb egy hét után szakítottam vele, mert nem bírtam, hogy szeret, én meg nem őt. Persze az sem segített, hogy néha találkoztam a barátnőjével, akiért evett a fene. Ja és a szakítás után elpuskáztam a lehetőséget nála gyakorlatilag.
Szóval azt mondom, hajts arra, aki NEKED tetszik, ha összejön, jó, ha nem, ez van. De ez az én sztorim, lehet, hogy téged nem zavar, ha valaki, aki közömbös neked a füledbe súgja: szeretlek :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!