Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel facebookon beszélgetünk egy ideje de ő csak egy barátként tekint rám de én nem azt mondom hogy belezúgtam de tetszik és én többet szeretnék mint barátság.
Volt lehetőségem megkérdezni tőle hogy mennyi esélyem van nála és azt mondta hogy belsőleg nagyon bejövök neki de külsőleg nem az a típus vagyok aki bejön neki.
17/F
2012. márc. 11. 21:01
1/4 anonim válasza:
akkor azt hiszem, nincs sok esélyed
2/4 anonim válasza:
Hát attól függ, lehet h a csajnak nem számít annyira a külsőd ha te magad tetszel neki...
3/4 A kérdező kommentje:
A csaj amúgy 15 lassan 16 éves
2012. márc. 11. 21:11
4/4 anonim válasza:
- Fogadni mernék, hogy kétszer is meggondolod, mielőtt magára hagyod a feleségedet éjszakára. - mondja egy férfi a barátjának.
- Igen, először azon gondolkozom, hogy mit mondjak, hová megyek, aztán meg azon, hogy miért nem jöhet velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!