Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy hívjam el randira? Mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy hívjam el randira? Mi legyen az első randin? És hogyan?

Figyelt kérdés

Van egy jó csaj akit még nem hívtam randira mert egy kicsit önbizalomhiányos vagyok...

De mostanába szeretném elhívni randira csak nem tudom hogyan és nem tudom mit csináljak az első randin.

Még nem csókolóztam senkivel se szájrapuszi stb.

15/F

2009. aug. 5. 15:44
 1/4 A kérdező kommentje:
Plusz még annyi hogy hova hyvjam el?
2009. aug. 5. 15:48
 2/4 anonim ***** válasza:
77%
Kérdezd meg lenne-e kedve elmenni sétálni, fagyizni vagy bármi. Ha úgy látod rajta akkor a randi végén lehet csók
2009. aug. 5. 16:02
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Helo. Oda mész hozzá és megmondod, hogy tetszik és nem-e lenne kedve találkozni veled hétvégén. Ha van kedve, akkor találkozzatok a randi helyszínétől 10 percnyire, hogy oda együtt sétáljatok. Lehetőleg ne a mocsokban a 8. kerületbe.. hanem pl. valami parton. Beültök fagyizni vagy valami gyorsétterembe. Ne egyél sokat! Aztán, ha befejeztétek egyből menjetek tovább pl. biliárd vagy mozi. Utána kérdezd meg, hogy nem-e éhes. Ha az, akkor megint üljetek be enni (máshova). Végén pedig sétáljatok még egy keveset.. nem muszáj első randin megcsókolnod. Csak, ha ilyen hosszú randid lesz, akkor úgy fogja érezni, mintha minnél régebb óta ismerne téged.

És ne aggódj, ha nem menne el veled.. nem veszthetsz semmit. Nem fog rajtad röhögni az egész suli. 16/F

2009. aug. 5. 16:07
 4/4 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat!
2009. aug. 6. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!