Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jön mindenki azzal a szöveggel, hogy ma már a
lányok kezdeményeznek?
Figyelt kérdés
Rendre hallom másoktól, hogy felborult a világ rendje, mert ma már a lányok kezdeményeznek, nem a fiúk. Én nem így vettem észre, az ilyen esetek az összes ismerkedésnek csak egy nagyon kis töredékét teszik ki. A lányok sokszor még jeladásra is képtelenek, nemhogy nyitásra.
Akkor viszont miért mondják, hogy ma már ők kezdeményeznek,
Hát, ez elég helyzetfüggő. Inkább mondjuk úgy, hogy manapság előfordul, hogy ők is kezdeményeznek. De ettől nem borult fel a világ rendje, sőt, egyszerűbb lett. ;)
2012. okt. 7. 23:11
2/11 gelazso válasza:
ezt csak az öregek mondják. változnak az idök, de a természet rendje hogy a hímek kezdik a széptevést
2012. okt. 7. 23:12
3/11 A kérdező kommentje:
nemcsak öregektől hallottam ilyet. Arra gondoltam, azért gondolják, mert egy ilyen esemény unikumnak számít és ezért jobban fel is figyelnek rá, mint fordítva.
2012. okt. 7. 23:14
4/11 anonim válasza:
azért kezdeményeznek a lányok sokszor, mert nem győzik kivárni hogy lépjen már az a töketlen.
vagy annyira kapós, jó srác hogy mindenki tapadna r és azért kezdeményeznek hogy ők szerezzék meg.
kényelmesebb a pasiknak így, azért
ja meg mert, a pasik elrontják mindig azzal hogy nem is ismerik a csajt még, de legyen azonnal randi és rögtön csók is. - így sose jön össze semmi és itt sírnak hogy vajon miért.
aztán egy részük, a kicsit okosok - megvárják hogy a csaj lépjen először és saját tempójában irányítsa a dolgokat ami tök jó.
a nagyon okos részük meg rájön mit cs.esz el és legközelebb nem ajtóstul ront a házba.
2012. okt. 7. 23:15
5/11 anonim válasza:
Szerintem is a 4. hsz. az okés.:)
2012. okt. 7. 23:17
6/11 anonim válasza:
Sok fiú inkább kivárja...már lehet kaptak pár kosarat és biztosra akarnak menni ha lány kezdeményez már nyert ügyük van.
2012. okt. 7. 23:22
7/11 anonim válasza:
Azért jönnek ezzel a szöveggel mert így van. Ma már nemcsak a pasi kezdeményezhet, és ez így van jól. Nekem az első barátnőm kezdeményezett, onnan mindenkinél én. De ettől még nélküle nem sikerült volna elindulnom.
2012. okt. 7. 23:23
8/11 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy ők kezdeményeznének képtelenek arra... Még arra is, hogy eldöntsék mit is akarnak valójában, sajnos.
2012. okt. 8. 06:23
9/11 anonim válasza:
Nem a lányok kezdeményeznek és szerintem aki mondta az sem arra célzott hogy megváltozott a világ, hanem egy lánynak ha tetszik egy fiú akkor merjen kezdeményezni és ne csak várjon rá mert lehet hogy nemjön.
2012. okt. 8. 14:49
10/11 A kérdező kommentje:
Nem, teljesen félreértitek. Akikkel beszéltem, azok teljes általánosságban mondták ezt, mintha kőbe vésett aranyigazság lenne. És éppen ezért tettem fel a kérdést, mert nem tetszik, hogy ilyen egyértelműen állítanak valamit, ami nem igaz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!