Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3/12 anonim válasza:
sose ciki
mindig azok mondják meg, hogy mi a ciki, akik jobban tennék, ha hallgatnának
4/12 anonim válasza:
hát ciki szerintem nem lesz. csak rossz, ha te már szeretnél valakit (nem azért, mert mindenki másnak van), és valamiért nem jön össze.
5/12 anonim válasza:
ha szép vagy az értékessé tesz,nem ciki(a könnyűvérű barátnőid szerint lehet,de csak azért,mert jól esik nekik,ha leránthatnak a saját szintjükre)
de azért olyan 35 környékén már tuti nem egy jó dolog;)
6/12 anonim válasza:
Amíg Te magad nem érzed annak addig nem az. Miért, hány éves vagy most?
8/12 Gyakori Ferenc válasza:
Vannak emberek akik a mai napig nem voltak párkapcsolatban, 30-40 vagy több éven felüliek, és mégis boldogak, nem tartják cikinek. Ezzel szemben vannak olyan dísztökök akik 12 évesen sörrel és cigivel sírnak az árok szélén hogy nekik nincs pasijuk és szar az életük... Erre nincs szerintem normális válasz. Akkor pasizol, ha úgy érzed hogy készen állsz rá, ennyi... Más véleményét meg jó nagy ívben le kell hasmenni...
10/12 A kérdező kommentje:
köszi akommikat am 14 éves vagyok és a tesomnak is volt ne mintha ezzel cikizne csak olyan rossz h ő már megtapasztalta és én még nem !!! de köszi mindenkinek ha még van valami írjátok meg lécci! Köszi :D
2012. okt. 8. 17:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!