Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen filmet nézzünk, első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen filmet nézzünk, első mozizáskor?

Figyelt kérdés
eléggé, egy ullámhosszon vagyunk, nagyon erős érzelmi kötődés alakult ki eddig, mit javasolnátok ?
2012. okt. 7. 19:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Five hot stories for her :)
2012. okt. 7. 19:55
 12/18 valaki a tömegből ***** válasza:
Cukorfalat rengeteg fordulat van benne.
2012. okt. 7. 20:06
 13/18 anonim ***** válasza:

AZt azért megnézném, hogy a félig telt moziban film közben felállsz, arrébb mész pár székkel és fingasz valami eszméletlent,amitől még akkor is bűzlesz, amikor visszaérsz.

De szerintem ne moziba menj! Otthon! Redőny le, nappali, kanapé,tv meg valami kaja, pia... sokkal hatásosabb, mint egy mozizás, ahol pont nem hallod a lényeget, mert valaki röhögőgörcsöt kapott az első poénnál és végig sírja az egészet.

2012. okt. 7. 20:11
 14/18 A kérdező kommentje:
igaz. :) .. de megyünk moziközelbe, és gondoltam hogy bemegyünk. és nincs ellenére. .aztán majd később hogyha komolyodik a dolog.. akkor jöhet nálunkis :)
2012. okt. 7. 20:15
 15/18 Carlsokolbász ***** válasza:

Fisting fireman 9

Borkormányos 2

Fekete Pákó élete

2012. okt. 7. 20:57
 16/18 anonim ***** válasza:
Ne haragudj kérdező, hogy nem a kérdésre válaszolok....csak meg kell osztanom, hogy a kedves 13ason vagy 2 percig könnyezve röhögtem, jó kis estét szereztél:DD
2012. okt. 7. 21:53
 17/18 anonim ***** válasza:
Nézzétek meg a "Köpök a sírodra" című remekművet otthon, kettesben! Tuti, élvezni fogod, ahogy telibe hány a csaj.
2012. okt. 7. 21:56
 18/18 A kérdező kommentje:
:DD.. nincsgond. :D annyira nemvérkomoly a kérdés.. csak ötleteket várok, hogy mégis milyen film lenne a leghatásosabb .:) de a viccnek is megvan a helye. :).. egyébként énis nevettem .:D
2012. okt. 7. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!