Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha a sötét múltam miatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a sötét múltam miatt idegbeteg lettem, akkor már esélyem sincs kapcsolatra először is a szüzesség elvesztésére?

Figyelt kérdés

Általános iskolába ütöttek, vertek, megszégyenítettek az osztálytársaim, minden ok nélkül sokszor azért mert béna voltam tornaórán és nehéz volt a felfogásom. Ha valamiből 4-est vagy 5-öst kaptam egyszerűen kék-zöldre vertek a szünetbe. Leköpködtek és volt hogy alsó tagozatosokat is bevontak a megszégyenítésbe. A tanárok segítsége semmit sem ért.

Már 30 éves vagyok és a SÖTÉT MÚLTAM ÁLLANDÓAN VISSZAJÁR!

Már gondolkozom azon hogy kiírom facebook-ra minden szemétségüket és hogy minél hamarabb szeretnék velük szemtől szembe kerülni, hogy tisztázzam velük mi miért volt.

30/F

2012. okt. 7. 16:52
1 2
 11/14 TOMAtm ***** válasza:

1: beszélgetős doktorbácsi.

2: önbizalomnövelő sportok.küzdősport,edzések,célok.

3: elköltözés idegenbe,FB profil megszüntetése...

4: párkapcsolat.lelki társ keresése.

De ezt mindenképpen le kell zárnod magadban,ilyen nincs h nem tudsz továbblépni 10-20 éves problémákon.

2012. okt. 10. 19:15
 12/14 anonim ***** válasza:
Az nagyon jó amiket a 8-as(10-es) írt. Le a kalappal.
2012. okt. 10. 19:18
 13/14 anonim ***** válasza:
Ha ahogy fogalmaztál "idegbetegként" viselkedsz a lánnyal is, akitől akarnál valamit, akkor nem valószínű túl sok esély.
2012. okt. 10. 19:23
 14/14 anonim ***** válasza:
velem is ez volt iskolában,aztán felnőttem, kígyúrtam magam,rengeteget tanultam,sikeres lettem.Egyszer meg összefutottam az egyik "szívató"-val. Milliószor lejátszottam magamba,hogyan adom neki vissza a sok éves szenvedést,és olyan könnyen megtehettem volna,de ott álltam,kábé két fejjel magasabban mint ő, két újjal átfogom olyan vékony,én meg szinte csak edzettem az elmúlt években,oldalra néztem a BMW-re,amit kemény munkával szereztem,majd ránéztem a biciklijére,amit tolt maga mellet,és közben láttam a rettegést a szemében,nem egyszerűen,ösztönösen borzasztóan kiröhögtem,és otthagytam. Én így léptem túl,volt ez kábé 1-2 éve,most 27 vagyok.
2012. okt. 10. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!