Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a sötét múltam miatt idegbeteg lettem, akkor már esélyem sincs kapcsolatra először is a szüzesség elvesztésére?
Általános iskolába ütöttek, vertek, megszégyenítettek az osztálytársaim, minden ok nélkül sokszor azért mert béna voltam tornaórán és nehéz volt a felfogásom. Ha valamiből 4-est vagy 5-öst kaptam egyszerűen kék-zöldre vertek a szünetbe. Leköpködtek és volt hogy alsó tagozatosokat is bevontak a megszégyenítésbe. A tanárok segítsége semmit sem ért.
Már 30 éves vagyok és a SÖTÉT MÚLTAM ÁLLANDÓAN VISSZAJÁR!
Már gondolkozom azon hogy kiírom facebook-ra minden szemétségüket és hogy minél hamarabb szeretnék velük szemtől szembe kerülni, hogy tisztázzam velük mi miért volt.
30/F
1: beszélgetős doktorbácsi.
2: önbizalomnövelő sportok.küzdősport,edzések,célok.
3: elköltözés idegenbe,FB profil megszüntetése...
4: párkapcsolat.lelki társ keresése.
De ezt mindenképpen le kell zárnod magadban,ilyen nincs h nem tudsz továbblépni 10-20 éves problémákon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!