Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randizás, mi a véleményed sötét és pozitív dolgairól?
Természetesen mindenki boldog, ha jól jönnek össze a dolgok, sokak szerint ez a legjobb rész (hat döntsék el maguk), valaki kifejezetten szereti stb
Nekem addig nincs gondom a dologgal amíg minden rendben megy, de enyhén nevetségesnek tartom hogy "ez a legjobb rész", mivel ez kiszamíthatatlan, érzelmileg veszélyes, sokszor hiabavaló, bizonytalan, illetve görcsölsz (esetleg hanysz) elötte, nem tudhatod sokszor mit kell tenned, nem latsz bele a masik fejébe, elég egy hiba és azonnal otthagynak stb
Ezek (ha ne adj Isten megtörténnek) igenis rossz, negatív dolgok, randizni nem mind jó
Nem egyszer atéltem mar hogy otthagytak engem, el sem jöttek, becsaptak, megfenyegettek, becsméreltek, kinevettek, vagy fél óran keresztül massal beszéltek telefonon, illetve közölték hogy van baratjuk és csak fogadasból jöttek el, vagy személyes egójukat szerették volna növelni stb
Egyetértetek velem abban hogy randizni gyakran nagyon nehéz, kiszamíthatatlan és sokszor negatív élmény?
Semlegesen állok a témához, mert én még sosem randiztam.
22/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!