Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A mostani pasik mért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mostani pasik mért nem akarnak komoly kapcsolatot? Megállapodni? Családot?

Figyelt kérdés
Az utóbbi időben rengeteg randim volt.. 30-25 között voltak a srácok és láttam, hogy nagyon jól érezték magukat velem, sőt én közöltem, hogy milyen kapcsolatot keresek, mik a terveim és amúgy is egy elég erős egyéniség vagyok.Mintha ettől is megijednének a pasik... És rá másnapra csak egy sms-t kapok, hogy eszméletlenül fajin csajszi vagyok és megérdemlem azt hogy boldog legyek de ők nem ilyen kapcsolatot szeretnének... Hát az agyam eldobom.. Sírnak, hogy mindenki átveri őket és akkor aki meg komolyat akar az nem kell?
2012. okt. 7. 16:37
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Nem akarok jobb lenni a férfiaknál de nem azért tanultam, hogy a szoláriumba a fenekemet riszálva dolgozzak... Illetve a másik szakmámban pedig életeket mentek.. A világ legcsodálatosabb dolga. Szerintem a pasinak inkább büszkének kellene rám lennie, hogy nem vagyok egy buta, pirított ribanc.. de ezek szerint ez kell...:/
2012. okt. 7. 17:13
 22/29 anonim ***** válasza:
Ez van, életünk álma egy pirított rib@anc, aki tudja értékelni az iróniát.
2012. okt. 7. 17:27
 23/29 anonim ***** válasza:

Látom se a vállalkozáshoz, se az orvosi végzettséghez nem volt szükség humorérzékre, (én voltam 18-as szolis csajos)

Talán pont itt a baj...

29f

2012. okt. 7. 17:30
 24/29 A kérdező kommentje:
Nem a te hozzászólásodra reagáltam így hanem egy másik hozzászólásra...:D
2012. okt. 7. 17:33
 25/29 anonim ***** válasza:
Szerintem mindannyian tudjuk, hogy én lettem "leugatva".
2012. okt. 7. 17:39
 26/29 A kérdező kommentje:
nézd vissza a 19 és 20-as hozzászólást ők is ezzel a példával jöttek:)
2012. okt. 7. 17:41
 27/29 anonim ***** válasza:
A 20-as pl én vagyok.
2012. okt. 7. 17:43
 28/29 anonim ***** válasza:

Igaz, nem ugyanaz a korosztály, de pár hete járok egy 18 éves sráccal és mi már egy hét után letisztáztuk h komoly kapcsolatot szeretnénk és h szerintünk a rövid távu kapcsolatoknak nincs értelme. Szóval szerencsére vannak komoly kapcsolatot akaró pasik is :)

15/L

2012. okt. 7. 18:32
 29/29 anonim ***** válasza:

Szerintem olyan pasit ne is keress,aki elakar tartani téged.

Hatalommániás mind és uralkodni akarnak csak feletted.

Az ilyen pasik életképtelen nőknek való.

Amúgy,hogy válaszoljak a kérdésedre,azért,mert a társadalmi trend teljesen ellenkezik a biológiai ösztönökkel.

A férfiak nem akarnak egy életen át egy nővel szexelni,mert nem erre lettek kódolva.Mégis rájuk kényszerítik ezt a szerepet.

Sajnos még a legjobb test is megunható idővel.

2014. szept. 3. 01:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!