Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A mostani pasik mért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mostani pasik mért nem akarnak komoly kapcsolatot? Megállapodni? Családot?

Figyelt kérdés
Az utóbbi időben rengeteg randim volt.. 30-25 között voltak a srácok és láttam, hogy nagyon jól érezték magukat velem, sőt én közöltem, hogy milyen kapcsolatot keresek, mik a terveim és amúgy is egy elég erős egyéniség vagyok.Mintha ettől is megijednének a pasik... És rá másnapra csak egy sms-t kapok, hogy eszméletlenül fajin csajszi vagyok és megérdemlem azt hogy boldog legyek de ők nem ilyen kapcsolatot szeretnének... Hát az agyam eldobom.. Sírnak, hogy mindenki átveri őket és akkor aki meg komolyat akar az nem kell?
2012. okt. 7. 16:37
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Az erős egyéniséget úgy értem, hogy elég komoly szakmám van mentős vagyok nő létemre illetve van egy saját vállalkozásom is ahol szintén pasikkal vagyok napi szinten üzleti kapcsolatban ahol azért megkellett tanulnom kiállni magamért és kiharcolni a tiszteletet... Egy dekoratív nőt rögtön beskatulyáznak a könnyű nőcske kategóriába. Tehát megtudom magam védeni, anyagilag is stabil vagyok, saját kocsim van és nem ijedek meg semmilyen fizikai munkától.. Én arra is gondoltam, hogy ez ijesztő a pasiknak, hogy ennyire önálló vagyok.
2012. okt. 7. 16:44
 12/29 anonim ***** válasza:

De, de, de én is, emmm... akartam volna... csak akivel... hát Ő benne nem volt meg felém AZ az érzés :(((

most sok év után felhívtam és azt mondta, hogy már "van valaki akivel hosszútávú... nem is mondom, hogy valaha meg is lesz" :'(

2012. okt. 7. 16:46
 13/29 anonim ***** válasza:
Mert nincs olyan nő, aki alkalmas lenne ilyesmire. Illetve 1-2 van, de csak a legjóképűbb férfiaknak jut.
2012. okt. 7. 16:48
 14/29 anonim ***** válasza:

Akkor minek neked pasi? :)

Egy randira mindig találsz valakit, az életben egyedül is megállod a helyed, de mit vársz egy férfitől?

Úgy gondolod, hogy akikkel randiztál, megfeleltek volna az elvárásaidnak?

2012. okt. 7. 16:48
 15/29 A kérdező kommentje:
Hogyne lenne szükségem férfira.. Attól mert nem használnám ki már nem is vagyok jó nőnek?:D Komolyan ez kell nektek, hogy eltarthassatok? Én csak annyit szeretnék ha ők sem ijednének meg a munkától és közösen haladnánk szépen az életben. Ja és nagyon nagyon szeressen.
2012. okt. 7. 16:51
 16/29 MadameViciouse ***** válasza:

Akkor félreértettem.

Viszont ez is ijesztő lehet, hogy ennyire talpraesett, határozott vagy.

Mert ugye sok férfiban benne van, hogy a nő legyen törékenyebb, aki mellett ki kell állni, megvédeni ha kell, ahol kimutathatják, hogy férfiak, ahol érezhetik, hogy erre szükség van.

Talán félnek, hogy lekörözöd Őket magabiztosságban, jobb a munkád, esetleg több a pénzed.

Ez esetben maximum azt tudom tanácsolni, hogy legyél kicsit titokzatosabb és ha már úgy érzed sínen vagy, kedvel eléggé ahhoz, hogy ezt elfogadja, akkor elmondod ezeket a dolgokat is.

2012. okt. 7. 16:53
 17/29 anonim ***** válasza:
Ösmerkedj templomban.
2012. okt. 7. 16:54
 18/29 anonim ***** válasza:

Nekem nem kéne olyan nő, akinek saját vállalkozása van, inkább én szeretném őt eltartani.

Legyen munkanélküli, vagy dolgozzon mondjuk szoláriumszalonban, meg ilyen helyeken.

29f

2012. okt. 7. 17:03
 19/29 anonim ***** válasza:
Álomnő lehetsz, de sajnos a mai pasiknak az üresfejű eltartani való piritottr*bancok kellenek. Persze akad kivétel, csak nehéz megtalálni avagy már foglalt..
2012. okt. 7. 17:05
 20/29 anonim ***** válasza:

OK, csak azért kérdeztem, mert abból amit leírtál számomra az jött le, hogy te jobb akarsz lenni a férfiaknál.

És nem az olyan 18-as válaszoló félénél, mert az nem nagy kihívás, (persze lehet iróniának szánta) hanem mindnél.

2012. okt. 7. 17:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!