Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mostani pasik mért nem akarnak komoly kapcsolatot? Megállapodni? Családot?
De, de, de én is, emmm... akartam volna... csak akivel... hát Ő benne nem volt meg felém AZ az érzés :(((
most sok év után felhívtam és azt mondta, hogy már "van valaki akivel hosszútávú... nem is mondom, hogy valaha meg is lesz" :'(
Akkor minek neked pasi? :)
Egy randira mindig találsz valakit, az életben egyedül is megállod a helyed, de mit vársz egy férfitől?
Úgy gondolod, hogy akikkel randiztál, megfeleltek volna az elvárásaidnak?
Akkor félreértettem.
Viszont ez is ijesztő lehet, hogy ennyire talpraesett, határozott vagy.
Mert ugye sok férfiban benne van, hogy a nő legyen törékenyebb, aki mellett ki kell állni, megvédeni ha kell, ahol kimutathatják, hogy férfiak, ahol érezhetik, hogy erre szükség van.
Talán félnek, hogy lekörözöd Őket magabiztosságban, jobb a munkád, esetleg több a pénzed.
Ez esetben maximum azt tudom tanácsolni, hogy legyél kicsit titokzatosabb és ha már úgy érzed sínen vagy, kedvel eléggé ahhoz, hogy ezt elfogadja, akkor elmondod ezeket a dolgokat is.
Nekem nem kéne olyan nő, akinek saját vállalkozása van, inkább én szeretném őt eltartani.
Legyen munkanélküli, vagy dolgozzon mondjuk szoláriumszalonban, meg ilyen helyeken.
29f
OK, csak azért kérdeztem, mert abból amit leírtál számomra az jött le, hogy te jobb akarsz lenni a férfiaknál.
És nem az olyan 18-as válaszoló félénél, mert az nem nagy kihívás, (persze lehet iróniának szánta) hanem mindnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!