Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Ahányszor találkozni akarok egy csajjal akit online ismerek sosem mondanak nemet vagy igent mindig idióta indokokat találnak ki hogy miért nem tudnak jönni.Viszont élőben jól megy a csajozás.Nem értem mitől lehet ez. A probléma az hogy online sokkal értelmesebbnek tűnnek a lányok valamiért, akit élőben ismertem meg egy lányban sem láttam igazán azt amit keresek.

2012. okt. 7. 10:29
 1/6 anonim ***** válasza:
hát szerintem csak egyszerűen ronda vagy.
2012. okt. 7. 10:30
 2/6 A kérdező kommentje:
bulikban mindig becsajozok...
2012. okt. 7. 10:31
 3/6 anonim ***** válasza:
bulikban nem az arcos számít.. a kis ribancoknak hanem a pénztárcád és a fakad mérete
2012. okt. 7. 10:40
 4/6 anonim ***** válasza:

Az a baj az ilyen társkeresőkkel,hogy a nőknek konkrét igényei vannak minden téren egy férfiról.Pl:legyen autója,háza,ne dohányozzon,még egy sört se igyon,értsen mindenhez,legyen teljesen szőrtelen,stb.Ezt nem így egyben várják el,nem arra gondolok,de ha valamelyiket megszabják,akkor ahhoz ragaszkodnak,vagyis kizáró ok.

Olyan,mintha egy katalógusból választanának árut.

Legalábbis ezt tapasztaltam.

35F

2012. okt. 7. 10:40
 5/6 A kérdező kommentje:
a farkam átlagos és bulikban se szórom a pénzt:D sosem hívok meg csajokat italra autóm sincs mégis könnyen felszedek csajokat. Online valamiért sokkal nehezebb, pedig teljesen összhangban vagyok állt a csajjal akivel találkozni akarok, mindig szívesen beszélgetnek velem mégsem jön össze semmilyen találka valamiért.
2012. okt. 7. 10:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Online félnek a csajok, mert sok az idióta.
2012. okt. 7. 12:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!