Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az mi miatt lehet, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mi miatt lehet, hogy a srácok többségének csak "arra" kellenék és nem komoly kapcsolatra?

Figyelt kérdés
Mi lehet az oka, hogy nem komoly kapcsolatban gondolkodnak?

2012. okt. 6. 21:40
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Miből szűrted ezt le?

Ha érdeklődik irántad egy fiú, akkor az magában foglalja azt is, hogy szexuálisan vonzódik hozzád, de ez nem azt jelenti, hogy máshogy már meg se akarna ismerni.

2012. okt. 6. 22:10
 12/20 A kérdező kommentje:
hát pl, onnan hogy inkább átlagosabb csaj vagyok és a fiúk többségének, a mi típusunk, nem kapcsolatra kell, csak egy laza menetre, meg am odajönnek és rögtön tapiznak.. na hát az ilyenek tuti nem kapcsolatot akarnak..
2012. okt. 6. 22:19
 13/20 anonim ***** válasza:
Lehet csak te gondolod magadról hogy átlagos vagy,közben meg mégse. Hol ismerkedsz hogy egyből tapiznak,discoban?
2012. okt. 6. 22:29
 14/20 A kérdező kommentje:
igen sajnos discoban, de am tudom, hogy ott nagyon nem is lehetne mást várni, csak nem tudom, hogy hol máshol lehetne akkor ismerkedni
2012. okt. 6. 22:38
 15/20 anonim ***** válasza:
Máshová nem jársz? Sport vagy valami hobbi ahol emberek közt vagy? Esetleg neten megpróbáhatod vagy kulturáltabb szórakozóhelyeken.
2012. okt. 6. 22:49
 16/20 A kérdező kommentje:
sajnos, napközben szinte egész nap a suliban vagyok.. és igazából nekem más ok is van ami akadály, de ezt majd privátban elmondom :)
2012. okt. 6. 23:09
 17/20 anonim ***** válasza:
Úgy legyen :)
2012. okt. 6. 23:15
 18/20 anonim ***** válasza:
Tőlem imerkedhetünk :-D
2012. okt. 6. 23:27
 19/20 anonim válasza:
A tamponod kell nekik.
2012. okt. 29. 13:39
 20/20 anonim ***** válasza:
Mert a mai férfiak java részének csak a d.gás jár a fejében ha nőről van szó.
2012. okt. 29. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!