Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, ilyen típusú srác készen áll komoly kapcsolatra?
Mindig ő a társaság középpontja, kb mindenki egy-két mondatnyi beszélgetés után megszereti. (Most nem úgy értem, hogy beleszeretnek, mert fiúk lányok egyaránt így vannak ezzel)
Nagyon sok lány odavan érte, én kb két hónapja ismerem, de bárhol vagyunk, látom hogy néznek rá az ismerősei, meg úgy alapból hogy viselkednek vele. Sokan hívogatják, írnak neki...stb
Mondjuk jól kezeli a helyzetet, és látszólag hidegen hagyják ezek a lányok, dehát azért aki ennyi embernek kell, nem tudom, hogy vajon mennyire vágyhat komolyabb kapcsolatra. Hogy látjátok? Esetleg voltatok már ilyen helyzetben? (Bármelyik oldaláról a dolognak)
Abban biztos vagyok, hogy nem az a célja, hogy lefeküdjünk és ennyi, csak hát nem éppen a hosszú kapcsolatairól híres. :)
21 évesek vagyunk mindketten.
Nem ezért nincsenek hosszú kapcsolatai, mert a szex után szakít. :)
De ez nem tartozik hozzá a kérdéshez. Meg nincsenek ilyen egyéjszakás kalandjai meg hasonlók...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!