Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A neten egy ismerkedős oldalon megismertem egy srácot. Ő viszont lefeküdte egy másik lánnyal elsőre. Na most mi legyen?
1 hete beszélgetünk neten és telefonon, de ilyen napi szinten... Nagyon szimpi a pasi és rohadtul bejön a stílusa. Ő 35 éves, én 23.
Ezéééért...úgy gondoltam alávetem egy teszten és csúnyán elbukott. Csináltam egy másik adatlapot, egy nagyon csinos lány képét tettem ki és írtam neki, hogy benne lenne-e egy laza szexkapcsolatban. Ő pedig válaszolt, hogy igen, érdekli. :( Sőt még azt is leírta (kérdésemre), hogy hány centi a farka....
Olyan csalódott vagyok! Főleg azért, mert én kifejtettem, hogy nekem nagyon fontos a hűség, az őszinteség és komoly kapcsolatot keresek.
Ti ezek után mit tennétek? Hagynátok a fenébe, vagy még nem?
Te 1 hét telefonon és neten való beszélgetés után mit vártál? Hogy örök hűséget fogad, amikor még csak nem is találkoztatok?
Felejtsd el a tesztet, találkozz vele, ismerkedjetek személyesen is ne csal telefonon, és ha később is gyanús lesz a srác, akkor dobd a francba.
De hogy juthat eszedbe olyan embert tesztelni, akit nem is ismersz, ez nem 23 éves felnőtt nőre vall!
Ez csak válasz volt egy tajparaszt fröcsögésére. ;)
Tudok én szuper bájos is lenni! :)
Egyébként tegnap elmesélte, hogy bejelölte valami cicababa és felajánlkozott, de ő csak röhögött rajta, meg kíváncsi, hogy meddig megy el a kis anyaszomorító... :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!