Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van ennyi önbizalom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi önbizalom hiányos fiatal?

Figyelt kérdés
2012. okt. 6. 14:45
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
15:01 : Vannak ilyen lányok igen, ezek a pirított ribancok :DD Azok összeillenek a kotonszökevény gigolókkal. Én kikaptam egy nem is tudom... bunkó állatot, akiről azt hittem rendes srác, és kiderült, hogy nem. Ezért is csak magamat tudom hibáztatni---> Nem vagyok pirított ribanc <-----
2012. okt. 6. 15:05
 12/21 anonim ***** válasza:

Te nem vagy pirított ribanc, én meg gyártósori s*ggfej. Az Isten is úgy akarja, hogy örökre elkerüljük egymást. ;D

Nem fogom elmagyarázni, hogy mit értek ez alatt. Aki tapasztaltabb, az megérti.

2012. okt. 6. 15:09
 13/21 anonim ***** válasza:

Mert mind birka, és mennek egy vezérbarom után, akinek mindent elhisznek...

Ha egy kicsit önállóak lennétek agyilag, rájönnétek, hogy nem a többit kell követni, hanem önmagad megvalósítani és örülni annak amilyen vagy.

Nem mindenki szereti a pirított rib@ncokat, eleve senki nem születik annak, csak egy "példakép" miatt válnak azzá... Én spec ki is irtanám mindet, az önjelölt "de kurv@ jó pasi vagyok" hülye gyerekekkel együtt...

2012. okt. 6. 15:24
 14/21 anonim ***** válasza:
30%
Az hülyeség h a műmelles szolis vékony csajol mind ribancok meg űres fejűek...arra nm gondolsz h olyanok mint te?csak nekik van pénzük meg akarat erejük tenni azért h "jobbak " legyenek,megfeleljenek a pasiknak? Nekem is azért volt önbizalomhiányom mert 1.szülők cseszegettek 2.csúnya voltam szerintem meg a média meg pasik mindig a tökéletes nőt keresik. Ma már azért vagyok hiányos mert az ilyen csajok meg pasik akiknek mindenféle bajuk van engem piszkálnak h ribanc meg hasonlok csak mert jobban nèzek ki...
2012. okt. 6. 15:24
 15/21 A kérdező kommentje:
Látom, sikerült sok embert felkavarnom ezzel a kérdéssel. Mindenesetre a média egyátalán nem érdekel. Egyszerűen, csak olvasom itt a kérdéseket különböző témákban és látom, hogy vannak páran, akiknek kérdéseiből kitűnik, hogy szükségük lenne némi megerősítésre az önbizalmukban.
2012. okt. 6. 15:36
 16/21 anonim ***** válasza:
45%
LOL azèrt lettem lepontozva mert igazat mondtam?az ilyen emberek soha nm bírják az igazsàgot akkor nyavajogjatok tovább ahelyett h tennétek valamit az ellen h jobban nézzetek ki meg ribancozzátok a szép lányokat akik valszeg kevesebb pasival voltak mint ti mert nektek kell az efféle megerősítés azt hiszitek h úgy jobbak lesztek.és ez is igaz!n lèptem .
2012. okt. 6. 15:48
 17/21 anonim ***** válasza:

Szívem, szerintem te nem azért lettél lepontozva a válaszolók által, mert igazat mondtál, hanem mert süt a válaszodból a szerénység, és a jószívűség... Csodálkozol, hogy ribancoznak?

A kérdésre válaszolva: Az ilyen lányok miatt érzem magam hátrányban, mint ez a kedves, melegszívű lányka!!!

2012. okt. 6. 15:54
 18/21 anonim ***** válasza:
Na mi a feneert vagyok bunko meg bekepzelt?csak mert megirtam az igazat? Soha nm bantottam egy olyan lanyt se aki mondjuk nm olyan szep mert jol tudom milyen erzes mikor en sem foglalkoztam evekkwl ezelott magammal ugyis rosszul ereztm magam.sot en baratkozok is veluk szereny vagyok mert megmindig nm vagyok megelegedve magammal de ezek a lanykak mint te eszrevettem h titokban kibeszelnek meg ribancoznak a nagy semmire mikor semmi rosszat nm csinalokkedves is.vagyok stb nm tehetk rola h bajuk van onmagukkal es ezert rajtam elik ki magukat persze a szembe kedvesek de amugy meg fuj utalom az ilyeneket.
2012. okt. 6. 16:25
 19/21 anonim ***** válasza:

Mert 3 verzió létezik:

Első, aki kihasznál másokat (ők önbizalommal rendelkeznek)

Második, akit kihasználnak és azért nem mer lépni, vagy megunta ezt.

Harmadik, aki lesz×r mindent.

2012. okt. 7. 20:50
 20/21 Ipso ***** válasza:

Hogy miért van ennyi önbizalomhiányos fiatal?

Először is, nem biztos, hogy arányaiban több lenne ma az önbizalomhiányos, mint régen. Egyszerűen csak sok ember van, és köztük sok az önbizalomhiányos is.

Régen az ilyesmit az ember elrejtette, ma viszont ott az internet, ahol névtelenül lehet segítségért kiáltani. Tehát nem az önbizalomhiányos több, hanem csak a névtelen üzenet.

Egyébként meg az is lehet, hogy a fiatalok kétfelé oszlanak. Az egyik véglet, aki kicsit jobb, az marha nagy önbizalmat szerzett az utóbbi évtizedekben, nekik áll a világ. Ők pedig addig csicskáztatják a többi, kicsit rosszabb fiatalt, hogy végül azok közül sokan önbizalomhiányosak lesznek. Ezt tudom elképzelni.

Meg ami még sokat árt, az a média :) Én főleg azt nem bírom, amikor álproblémákról folyik a szó. Az élet nem tökéletes, a boldogság része lehet az is, hogy éjszaka bepisil a gyerek. Ezt kellene már megértenie a fiataloknak, és akkor nem várnának el annyi mindent sem egymástól, sem önmaguktól.

2012. okt. 7. 23:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!