Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi önbizalom hiányos fiatal?
Te nem vagy pirított ribanc, én meg gyártósori s*ggfej. Az Isten is úgy akarja, hogy örökre elkerüljük egymást. ;D
Nem fogom elmagyarázni, hogy mit értek ez alatt. Aki tapasztaltabb, az megérti.
Mert mind birka, és mennek egy vezérbarom után, akinek mindent elhisznek...
Ha egy kicsit önállóak lennétek agyilag, rájönnétek, hogy nem a többit kell követni, hanem önmagad megvalósítani és örülni annak amilyen vagy.
Nem mindenki szereti a pirított rib@ncokat, eleve senki nem születik annak, csak egy "példakép" miatt válnak azzá... Én spec ki is irtanám mindet, az önjelölt "de kurv@ jó pasi vagyok" hülye gyerekekkel együtt...
Szívem, szerintem te nem azért lettél lepontozva a válaszolók által, mert igazat mondtál, hanem mert süt a válaszodból a szerénység, és a jószívűség... Csodálkozol, hogy ribancoznak?
A kérdésre válaszolva: Az ilyen lányok miatt érzem magam hátrányban, mint ez a kedves, melegszívű lányka!!!
Mert 3 verzió létezik:
Első, aki kihasznál másokat (ők önbizalommal rendelkeznek)
Második, akit kihasználnak és azért nem mer lépni, vagy megunta ezt.
Harmadik, aki lesz×r mindent.
Hogy miért van ennyi önbizalomhiányos fiatal?
Először is, nem biztos, hogy arányaiban több lenne ma az önbizalomhiányos, mint régen. Egyszerűen csak sok ember van, és köztük sok az önbizalomhiányos is.
Régen az ilyesmit az ember elrejtette, ma viszont ott az internet, ahol névtelenül lehet segítségért kiáltani. Tehát nem az önbizalomhiányos több, hanem csak a névtelen üzenet.
Egyébként meg az is lehet, hogy a fiatalok kétfelé oszlanak. Az egyik véglet, aki kicsit jobb, az marha nagy önbizalmat szerzett az utóbbi évtizedekben, nekik áll a világ. Ők pedig addig csicskáztatják a többi, kicsit rosszabb fiatalt, hogy végül azok közül sokan önbizalomhiányosak lesznek. Ezt tudom elképzelni.
Meg ami még sokat árt, az a média :) Én főleg azt nem bírom, amikor álproblémákról folyik a szó. Az élet nem tökéletes, a boldogság része lehet az is, hogy éjszaka bepisil a gyerek. Ezt kellene már megértenie a fiataloknak, és akkor nem várnának el annyi mindent sem egymástól, sem önmaguktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!