Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek ha anyukám a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha anyukám a nővéremmel tapasztaltak miatt nem engedi hogy lejöjjön hozzánk a barátom, és azt se hogy én mennyek? 15/L

Figyelt kérdés
1hónapja vagyunk együtt, ami tudom hogy nagyon kevés idő. Ugyan abba az iskolába járunk így hétköznapokon találkozunk, ő az első "pasim". Gondoltam megkérdem hogy hétvégén néhány órára lejöhetne-e, hogy megismerje ő is, de nem engedi, "rá érek én még a fiúzásra, szokjak le róla". Kezd elég kínossá válni hogy minden pénteken azt kell válaszolnom neki hogy nem lehet, és énse mehetek. Hazudni anyukámnak nem akarok mert ha rájönne még úgyse engedné meg.(apukám már nem él)
2012. okt. 6. 12:21
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Holnap fog lejönni. Szorítsatok! :)
2012. okt. 12. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!