Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha anyukám a nővéremmel tapasztaltak miatt nem engedi hogy lejöjjön hozzánk a barátom, és azt se hogy én mennyek? 15/L
Valahogy énis az előző válaszoló felé hajaznék a helyedben.
Ne akarja korlátozni a szerelmed:)
A helyedben elbeszélgetnék anyukáddal. Meg kell vele értetni, hogy itt nem az a kérdés, hogy fiúzol-e vagy sem, mert azt bizony fogsz, bármennyire is nem szeretné...
A valódi kérdés az, hogy azt választja inkább, hogy megpróbál gátolni a dologban és akkor kénytelen leszel a tudta nélkül megoldani a dolgot, vagy esetleg azt választja, hogy tudja, hogy hol vagy, kivel és éppen nagyjából mit csinálsz.
Az előttem szólók valahogy kissé idóták. Ha egy rossz kapcsolatot tetézünk hazudozással, az csak tovább rontja a helyzetet. Én ajánlom neked, hogy egyszer fogd kézen anyádat (ezt neki kéne megtenni) és ülj le vele. Szépen szabatosan megfogalmazva mondd el neki, hogy nektek már volt szexuális felvilágosítás a suliban, tudod mi hogy működik, és ez a természet rendje, de nyugodjon meg, te még nem szeretnéd megejteni a "beavatást". Mesélj neki a fiúdról, lehetőleg hibáit is, hogy ne csak fényezés legyen és mondd meg, hogy sokat jelentene a számodra, ha eljöhetne a srác egy délutánra, és bemutathatnád neki... Aztán ha ezután sem vevő rá, jöhet a hazugság...
F16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!