Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A srác 18 én 21 lehet ennek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A srác 18 én 21 lehet ennek jövője egyáltalán?

Figyelt kérdés
Nem gondoltam soha hogy ilyen helyzetbe fogok kerülni. Mindig az idősebb pasik társaságát kerestem és általában a gyerekesség miatt lett vége a kapcsolatnak. Annak ellenére hogy fiatal vagyok még én is orvosira járok komoly terveim vannak illetve nagyon szeretnék már megállapodni hamarosan család stb... És most megjelent ez az édes srác akitől elolvadok ( soha nem tettem még ilyet mindig öntudatos lány voltam ) Viszont végig gondolom, hogy a szalagavatóján én nézem meg megyek a ballagására wááá ezek eszméletlenül furák.. A volt barátnője 14 volt... az pedig hozzám képest ááá.. Vicces... Szóval szerintetek működhet? érdemes belevágni?
2012. okt. 5. 23:00
 1/6 anonim ***** válasza:
Miért ne?
2012. okt. 5. 23:02
 2/6 anonim ***** válasza:
Simán működhet,érdemes belevágni,ha nem tartod "gáznak"
2012. okt. 5. 23:02
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen, végülis egy generációba tartoztok :D Max 3 év a korkülönbség :P
2012. okt. 5. 23:04
 4/6 anonim ***** válasza:

Nahhh, ez meg mi, kisöcsém komplexus? :)

Három év, nem a világ vége, én tudok 5 év különbséggel jól működő házasságot.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

2012. okt. 5. 23:10
 5/6 Joco901019 ***** válasza:
MI tart vissza? Gondolom a srácnak se lenne ellenére a dolog hogy járjatok szerintem nem gáz. Nem ti lennétek az első pár ahol a nő az idősebb se pedig az utolsó.
2012. okt. 5. 23:11
 6/6 anonim ***** válasza:
Próbáljátok ki, elvileg működhet, ha a srác is hasonlóan gondolkozik ezekről, mint te. Persze nem túl valószínű, hogy 18 évesen már családot akar alapítani, szerintem nem élt még ahhoz eleget, de hátha.
2012. okt. 6. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!